Sport

Campionii învinşi pe Milcovul, au dat vina pe gazon

Dan Chiriac
13 nov 2011 1069 vizualizări
Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 0 - 1 (0-0), într-o partidă amicală jucată pe stadionul “Milcovul”

Oţelul Galaţi a pierdut cu 1-0 amicalul disputat sîmbătă după-amiază la Focşani, în compania echipei Ceahlăul Piatra Neamţ. Unicul gol al meciului a fost marcat de Pavel, în minutul 68. Jucătorul Ceahlăului a marcat cu o lovitură de cap din careul de şase metri. Gălăţenii au pus eşecul pe starea foarte prostă a gazonului. “Dacă ştiam că terenul arată astfel, nici nu mai veneam”, a spus Marius Stan, directorul sportiv al Oţelului. Au fost totuşi doar scuze puerile, în condiţiile în care campionii nu au arătat aproape nimic în acest joc. „Terenul a fost foarte prost. Mai bine jucam la Galaţi şi cred că nici Ceahlăul nu se supăra”, a precizat Dorinel Munteanu. E adevărat că starea gazonului de pe stadionul „Milcovul” este foarte proastă, departe de cerinţele Ligii întîi. Este însă greu de acceptat ca o formaţie care este campioana Romaniei să nu tragă decît un şut la poartă într-un meci cu o echipă clasată în subsolul clasamentului în Liga întîi. Cei peste 800 de spectatori prezenţi la meci au remarcat că gălăţenii se află în continuare într-o formă extrem de slabă, jocul campionilor lăsînd foarte mult de dorit. Doar Viglianti, în minutul 33, a avut ocazia să deschidă scorul, dar şutul său a lovit bara transversală. După reuşita lui Pavel, oţelarii au avut ocazia să egaleze, dar Punosevac s-a făcut de rîs în minutul 78. L-a driblat pe portarul advers şi cu poarta goală a trimis peste. „Terenul prost” a fost motivaţia gălăţenilor, care nu au spus însă că vîrful lor de atac ar fi putut opri mingea şi apoi trimite cu altul în plasă. Jocul gălăţenilor lasă mult de dorit în acest campionat, iar scuzele găsite pentru această înfrîngere nu au fost crezute de prea multă lume. De altfel, posturile naţionale i-au luat în rîs pe oficialii gălăţeni, precizînd că aceştia au găsit „scuze de liga a treia” pentru această înfrîngere. Este la fel de adevărat, că cele două formaţii se aşteptau la un altfel de gazon, dar autorităţile locale din Focşani au lăsat stadionul în paragină de ceva timp. Oţelul a jucat cu: Brăneţ – Skubic, Benga, Costin, Ilie – Filip, Viglianti, Ibeh, Iorga – Buş, Paraschiv. Au mai intrat: Buchta, Sîrghi, Antal, Frunză, Cojoc, Punosevac, Lljubinkovic. Ceahlăul a replicat cu: Borisenko – Cazan, Nojhai, Omerbergovici, Gafiţa – Achim, Chiacu, Bădescu, Monroy – Dumitrş, Ţepeş. Au mai intrat: Jovic, Matheus, Barna, Radovanovic, Chitoşcă, Viţelaru, Pavel şi Figueiras. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Focşani formată din Alin Samoilă, Ionuţ Paraschiv şi Florin Danciu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.