Sport

Hingherii auto pot fi reclamaţi la ASDR

Dan Chiriac
9 nov 2011 1165 vizualizări
Şoferii din Vrancea pot să-şi găsească dreptatea la Asociaţia Şoferilor şi a drepturilor acestora din Romania (ASDR).

Organizaţia a fost înfiinţată cu scopul de a denunţa abuzurile împotriva şoferilor şi de a le oferi sprijinul necesar pentru a-şi exercita drepturile. Ridicarea maşinilor a devenit o reală problemă la nivel naţional. Zilnic sînt ridicate mii de maşini pentru parcare neregulamentară, în condiţiile în care nu există suficiente locuri de parcare. Numai în Vrancea, de la începutul anului, au fost ridicate 1.500 de maşini. „Majoritatea abuzurilor comise împotriva şoferilor rămîn necunoscute din diverse motive. Pe de o parte, se mizează pe faptul că unii şoferi nu cunosc legislaţia. Pe de altă parte, şoferii care realizează că s-a comis un abuz consideră că nu vor avea niciodată cîştig de cauză în faţa celor care fac legea - firmele de ridicări auto, Primării, Servicii de Poliţie Rutieră - astfel încît ajung să plătească taxa de recuperare a maşinii fără să mai tragă un semnal de alarmă privind abuzul comis”, se arată într-un comunicat al ASDR. Şoferii care au nevoie de sprijin din partea ASDR pot folosi una din următoarele opţiuni de contact: pe site-ul www.asdr-romania.ro, la email: office@asdr-romania.ro şi la numerele de telefon: 0728.502.426 / 0755.885.554. (D. C.)

Hingherii auto pot fi reclama]i la ASDR

 {oferii din Vrancea pot s\-[i g\seasc\ dreptatea la Asocia]ia {oferilor [i a drepturilor acestora din Rom=nia (ASDR). Organiza]ia a fost `nfiin]at\ cu scopul de a denun]a abuzurile împotriva [oferilor [i de a le oferi sprijinul necesar pentru a-[i exercita drepturile. Ridicarea ma[inilor a devenit o real\ problemă la nivel na]ional. Zilnic s`nt ridicate mii de ma[ini pentru parcare neregulamentar\, `n condi]iile în care nu exist\ suficiente locuri de parcare. Numai `n Vrancea, de la `nceputul anului, au fost ridicate 1.500 de ma[ini. „Majoritatea abuzurilor comise împotriva [oferilor r\m`n necunoscute din diverse motive. Pe de o parte, se mizeaz\ pe faptul c\ unii [oferi nu cunosc legisla]ia. Pe de alt\ parte, [oferii care realizeaz\ c\ s-a comis un abuz consider\ că nu vor avea niciodat\ c`[tig de cauz\ în fa]a celor care fac legea - firmele de ridic\ri auto, Prim\rii, Servicii de Poli]ie Rutier\ - astfel înc`t ajung s\ pl\teasc\ taxa de recuperare a ma[inii f\r\ s\ mai tragă un semnal de alarm\ privind abuzul comis”, se arat\ `ntr-un comunicat al ASDR. {oferii care au nevoie de sprijin din partea ASDR pot folosi una din urm\toarele op]iuni de contact: pe site-ul www.asdr-romania.ro, la email: office@asdr-romania.ro [i la numerele de telefon: 0728.502.426 / 0755.885.554. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cerasel Mandrescu, acum 4522 zile, 14 ore, 56 minute, 46 secunde
halal jurnalist! asa se scrie un articol?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.