Sport

Campioana stîrneşte mult interes la Focşani

Dan Chiriac
8 nov 2011 969 vizualizări
AJF Vrancea a anunţat că echipele din Superligă se pot înţelege să modifice programul meciurilor din etapa a a12-a pentru a putea vedea amicalul de pe stadionul “Milcovul”

Conducerea clubului CSM Focşani 2007 a decis ca intrarea la partida amicală dintre Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ să fie liberă. În aceste condiţii, este de aşteptat ca tribunele stadionului “Milcovul” să fie pline la jocul de sîmbătă. Totodată, oficialii de la clubul focşănean au intrat în priză şi vor ca să pregătească baza sportivă. Gazonul trebuie aranjat pentru acest joc, iar vestiarele vor fi amenajate cît de cît pentru a corespunde cerinţelor impuse de două echipe din prima ligă. Campioana Romaniei, Oţelul Galaţi, va susţine sîmbătă o partidă amicală cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Meciul se va juca cu începere de la orele 14.00, pe stadionul “Milcovul”. Cele două echipe se pregătesc pentru următoarele meciuri din Liga întîi. Varianta Focşani a fost aleasă pentru ca nici una dintre cele două echipe să nu facă o deplasare foarte lungă, iar jocul să fie o pregătire utilă pentru viitoarele partide din campionat.


AJF Vrancea acceptă schimbarea jocurilor din Superliga Vrancei
Asociaţia Judeţeană de Fotbal a primit în cursul zilei de ieri mai multe solicitări din partea echipelor din judeţ pentru a amîna jocurile din cadrul Superligii Vrancei, programate aproape în acelaşi timp cu amicalul dintre cele două echipe de Liga întîi. “De comun acord, echipele pot schimba ziua sau ora de desfăşurare a meciurilor din cadrul etapei a 12-a. Pentru a putea asista la această întîlnire, reprezentanţii echipelor din Superligă pot să se înţeleagă cu adversarii să joace meciul sîmbătă dimineaţă, de la orele 11.00 sau duminică, tot de la orele 11.00. Am fi modificat programul întregii etape şi am fi programat partidele duminică dimineaţa, dar există o problemă. În aceeaşi zi se joacă şi meciurile din Cupa Romaniei şi nu sînt arbitrii suficienţi pentru toate partidele”, ne-a precizat Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Două meciuri din cadrul Superligii sînt în pericol să nu se dispute. Comitetul de urgenţă al AJF Vrancea a decis să nu programeze formaţiile Flacăra Urecheşti şi Viitorul Homocea pentru neplata restanţelor financiare către AJF Vrancea. Viitorul Homocea are o datorie de 2.520 lei, iar Flacăra Urecheşti de 4.320 de lei. Cele două echipe vor juca în etapa Superligii doar dacă îşi vor achita datoriile pînă cel tîrziu vineri, 11 noiembrie 2011. Programul meciurilor din cadrul etapei a 12-a a Superligii este următorul: Grupa Sud: Victoria Gugeşti - Şoimii Năruja, Voinţa Slobozia Ciorăşti - Energia Vulturu, AS Cîmpineanca - Dinamo Tătăranu, Unirea Milcovul - Flacăra Urecheşti. În Grupa Nord sînt programate partidele: Naţional Goleşti - Viitorul Homocea, Şoimii Mirceşti - Avîntul Jariştea, Voinţa Odobeşti - FCM Adjud şi FC Mărăşeşti - Unirea Ţifeşti. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
sorin, acum 4543 zile, 18 ore, 52 minute, 46 secunde
cum e intrarea la meci e gratisa sau tre sa cumperi bilte??
OtelulGeorge, acum 4544 zile, 16 ore, 50 minute, 13 secunde
Forza Otelul!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.