Sport

Ghinionul unora, bafta altora

Ziarul de Vrancea
8 nov 2011 1095 vizualizări
Adrian Mutu ar putea ajunge la Milan, în locul lui Cassano, iar Ştefan Radu la Inter, pentru a-l înlocui pe Chivu

Atacantul formaţiei Cesena, Adrian Mutu, ar putea ajunge la AC Milan, unde ar urma să fie înlocuitorul lui Antonio Cassano, operat pe cord şi indisponibil circa şase luni. "Administratorul delegat al milanezilor, Adriano Galliano, a fost mereu fan Mutu, iar la Milanello se vorbeşte despre roman ca înlocuitorul potrivit pentru «Fantantonio»", scrie site-ul ilmilanista.it. De asemenea, conform unor surse din cadrului clubului Cesena, Mutu nu este deloc stimulat de proiectul echipei, care ocupă ultimul loc în clasamentul din Serie A şi şi-ar dori să plece.
Dacă Mutu ar ajunge la Milan, în tabăra adversă ar putea fi adus un alt roman, Ştefan Radu, pentru a-l înlocui la Inter, pe Cristian Chivu, căruia gruparea din nordul Italiei nu îi va prelungi contractul, scadent vara viitoare, a scris, marţi, ilsussidiario.net.  "Chivu are contractul scadent în iunie, iar anturajul său a declarat că nici un oficial al lui Inter nu a deschis negocieri pentru prelungirea înţelegerii. Impresia este că problemele fizice ale jucătorului roman au cîntărit în decizia clubului. Chivu are oferte din Anglia, iar gruparea Liverpool s-a arătat dispusă să-l achiziţioneze în ianuarie, dar fără să plătească vreo indemnizaţie de transfer", a scris sursa citată. În această situaţie, Inter ar intenţiona să îl înlocuiască pe Chivu cu un alt roman, Ştefan Radu de la Lazio. "De la un roman la altul. Cum Chivu pare să plece, Inter s-a gîndit la Radu, fundaşul stînga al echipei Lazio, care este pe placul nerazzurri-lor de mai mult timp. Radu şi-a reînnoit contractul cu Lazio, dar este clar că o ofertă din partea celor de la Inter ar schimba lucrurile. Însă va fi dificil de tratat cu Lotito, care este o nucă tare, iar raporturile dintre Inter şi Lazio sînt un pic reci după transferul lui Pandev. Radu ar fi perfect pentru noul Inter, ţinînd cont că este tînăr şi este fundaş stînga de meserie şi astfel nu ar fi constrîns să joace un alt rol, cum a fost în cazul lui Chivu", a mai precizat ilsussidiaro.net.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.