Sport

Din spital, la tribunal

Ziarul de Vrancea
7 nov 2011 567 vizualizări
Galamaz vrea să dea în judecată pe suporterul care l-a lovit în timpul meciului cu Steaua şi firma care a asigurat insecuritatea partidei

Fundaşul central al echipei Steaua, George Galamaz, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va da în judecată firma de pază care s-a ocupat cu securitatea la meciul cu Petrolul şi pe suporterul care l-a lovit în timpul partidei, urmînd ca eventualele daune materiale să le doneze copiilor. "Sper ca legea să-şi facă datoria în privinţa suporterului. Îi zic suporter pentru că m-a rugat mama să nu-l jignesc. Voi încerca să dau în judecată firma de pază. Banii pe care îi voi obţine îi voi dona pentru copiii cu probleme din sectorul şase. Nu vreau să obţin eu nici un venit, vreau să ajut. Am făcut deja o declaraţie la poliţie. Sper ca lucrurile să treacă pe făgaşul normal şi să fie aspru pedepsit", a spus Galamaz. El a menţionat că vrea ca suporterul care l-a lovit să fie aspru pedepsit pentru a nu mai exista un caz asemănător în viitor. "Dacă va scăpa uşor, poate fi un alt caz asemănător în timp. Orice băieţaş care va mai dori să intre pe teren trebuie să se gîndeasc de o sută de ori. Nu e normal să facă un asemenea gest. Deocamdată, am dat doar o declaraţie la poliţie, pentru că eu sînt partea vătămată. Poliţia s-a autosesizat în acest caz. Voi avea o discuţie cu avocaţii să văd cum trebuie să abordez această problemă, vreau să fie un exemplu acest caz", a mai spus fundaşul.
Galamaz crede că Dragoş Petru Enache fost învăţat de avocaţi să-i dea în judecată pe Novak Martinovic şi pe Răzvan Stanca, jucătorii Stelei care l-au lovit în meciul cu Petrolul. "A fost învăţat de cineva. Încearcă să mute atenţia spre Martinovici şi Galamaz", a explicat el. După ce a văzut radiografiile, Galamaz este convins că suporterul avea ceva în mînă atunci cînd l-a lovit. "Osul s-a înfundat şi numai de la o lovitură cu un obiect se întîmplă aşa ceva", a precizat fundaşul stelist.  Întrebat dacă familia lui Dragoş Petru Enache l-a contactat, Galamaz a precizat că nu a vorbit cu părinţii acestuia. "N-am ce să spun familiei lui. Trebuia să-l educe înainte, acum e tîrziu. E băiat mare şi trebuie să răspundă pentru faptele lui", a mai spus George Galamaz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.