Sport

Selymes s-a întors la Astra

Ziarul de Vrancea
4 nov 2011 725 vizualizări
Demis în urmă cu trei luni, fostul antrenor de la Tîrgu Mureş a semnat cu formaţia prahoveană * Daniel Isăilă va antrena Sportul Studenţesc

* Antrenorul Tibor Selymes, care a demisionat, ieri, de la conducerea tehnică a echipei FCM Tîrgu Mureş, a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Astra Ploieşti. Selymes, care a fost prezent la antrenamentul de joi după-amiază al Astrei, face echipă tehnică la gruparea din Ploieşti cu Valentin Sinescu şi Silviu Lung. Astra Ploieşti a rămas fără antrenor, luni, cînd a fost demis Marius Şumudică, care ulterior a semnat cu FC Braşov. Selymes a mai fost antrenor la Astra în peroada septembrie 2010 - august 2011. El a fost demis după meciul cu Voinţa Sibiu din etapa a II-a a Ligii I şi înlocuit de Marius Şumudică.  "Obiectivul meu este acelaşi ca şi în primul mandat, echipa să adune cît mai multe puncte", a spus Selymes.
* Tehnicianul Daniel Isăilă a declarat agenţiei MEDIAFAX că a ajuns la un acord cu finanţatorul Vasile Şiman pentru preluarea conducerii tehnice a echipei Sportul Studenţesc, el semnînd, aseară, un contract valabil patru ani şi jumătate."Sportul Studenţesc reprezintă pentru mine o mare provocare. M-am înţeles cu patronul Vasile Şiman şi mă bucur că vrea un proiect lung. Zilele acestea voi stabili şi staful cu care voi lucra şi sînt încrezător că va fi bine. În acest sezon, principalul obiectiv este evitarea retrogradării. Sportul are o echipă cu potenţial şi îmi doresc foarte tare să realizăm multe lucruri bune împreună", a spus Isăilă. Demis marţi de la FC Braşov, Isăilă a discutat şi cu conducerea FCM Tîrgu Mureş preluarea funcţiei de antrenor principal, dar în cele din urmă a ales Sportul Studenţesc.  De la despărţirea de tehnicianul Gheorghe Mulţescu, de pregătirea echipei Sportul Studenţesc s-a ocupat secundul Daniel Timofte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.