Sport

Concurs de jonglerii cu mingea de fotbal la Promenada Mall

Ziarul de Vrancea
3 nov 2011 945 vizualizări
Pe 12 şi 13 noiembrie, la centrul comercial va avea loc un concurs inedit de îndemînare cu mingea de fotbal

În fiecare weekend,începînd din 12-13 noiembrie 2011 şi pînă în luna martie 2012, toţi copiii din Vrancea sînt invitaţi la Promenada Mall pentru a arăta că le place fotbalul. Fotbalul oferă şansa copiilor de a dobîndi şi pefecţiona aptitudini, dar şi de a învăţa ce reprezintă valoarea unei competiţii. Acesta este şi motivul pentru care centrul comercial Promenada Mall şi Şcoala de Fotbal „Prosport” Focşani au pus la cale un concurs care să-i stimuleze pe cei mici să practice sportul. Concursul se va desfăşura pentru următoarele categorii de vîrstă: 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-16 ani şi 17-18 ani. Se pot înscrie băieţi şi fete care vor fi nevoiţi să facă faţă mai multor probe, cum ar fi trecere printre jaloane, jonglerii sau sărituri peste obstacole. Show-ul va fi întreţinut şi de o echipă de majorete. "După ce în ultimul an, Promenada Mall şi Şcoala de Fotbal Prosport au organizat patru turnee de fotbal de anvergură naţională care s-au bucurat de prezenţa celor mai bune echipe din Romania la nivelul juniorilor, iată că acum a venit din nou rîndul tinerilor din Vrancea să se bucure pe deplin de surprizele oferite de Promenada. Sîntem convinşi că acest concurs se va bucura de o participare numeroasă. Se pot înscrie în concurs toţi cei care au vîrsta cuprinsă între 5 şi 18 ani. Show garantat şi premii pe măsură. Din punct de vedere pedagogic şi creativ, copiii vor avea doar de cîştigat", se arată în comunicatul de presă al Şcolii de Fotbal Prosport. Primii zece clasaţi la cele cinci categorii de vîrstă vor primi din partea organizatorilor un card gratuit cu care pot participa efectiv timp de o lună de zile la antrenamentele echipelor Şcolii de Fotbal, care au loc la Sala Sporturilor şi Stadionul Milcovul. De pregătirea copiilor se vor ocupa profesorii Marian Brutaru, Ionuţ Constantinescu, Marian Covaci, Rodinel Stan, Adrian Schineste şi Laurenţiu Muscalu. Pentru mai multe amănunte puteţi accesa site-ul www.prosport2009.ro sau sunaţi la numărul de mobil 0754.929.159. (Dan CHIRIAC) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.