Sport

Caruselul antrenorilor continuă în Liga I

Ziarul de Vrancea
1 nov 2011 629 vizualizări
* Tibor Selymes a demisionat de la FCM Tîrgu Mureş * mureşenii au fost pe punctul de a-l aduce pe Marius Şumudică, antrenorul demis de la Astra, dar acesta a fost deturnat de FC Braşov, cu care a semnat un contract pe doi ani

Antrenorul Tibor Selymes a demisionat, ieri, de la conducerea tehnică a echipei FCM Tîrgu Mureş, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate tehnicianului. Selymes este nemulţumit de faptul că oficialii grupării mureşene nu şi-au respectat unele promisiuni făcute la semnarea angajamentului, cum ar fi achitarea restanţelor financiare faţă de jucători, care sînt neplătiţi de patru luni, susţin sursele citate. Foarte aproape de a prelua echipa mureşeană era Marius Şumudică, recent demis de la Astra Ploieşti, însă acesta a semnat, ieri, un contract pe doi ani cu FC Braşov. "Chiar eram în drum spre Tîrgu Mureş, dar patronul Ioan Neculaie a ştiut ce vrea şi a obţinut acest lucru. Mi-a demonstrat că mă vrea antrenor, a acceptat şi să vin cu staful meu tehnic (antrenorul secund Gabi Vochin şi preparatorul fizic, Gheorghe Bărbulescu), iar asta pentru mine a contat foarte mult. Vin încrezător la FC Braşov, este o echipă care poate ţine piept şi poate pune probleme oricărei formaţii din campionat. I-am văzut în mai multe meciuri şi pot spune că nu merită locul pe care îl ocupă în acest moment", a spus Şumudică.
"Marius Şumudică este un antrenor foarte bun şi era normal să mi-l doresc la FC Braşov. După ce a demisionat de la Astra l-am vrut la echipă şi sînt bucuros că ne-am înţeles pe doi ani. Sînt convins că vom face treabă bună împreună. Este un antrenor cu nume şi deşi este tînăr a avut rezultate foarte bune pe la echipele la care a fost. Sînt mulţumit că este antrenorul echipei FC Braşov. Trebuie musai să urcăm repede în clasament", a declarat Neculaie, patronul echipei braşovene.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.