Sport

Ruxandra Dragomir a dat înapoi

Ziarul de Vrancea
28 oct 2011 698 vizualizări
Federaţia Romană de Tenis i-a chemat pe jucătorii echipei de Cupa Davis, care nu sînt de acord cu demiterea lui Andrei Pavel din funcţia de căpitan nejucător

Conducerea Federaţiei Romane de Tenis i-a convocat la sediul FRT pe jucătorii echipei de Cupa Davis pentru a discuta măsurile necesare pentru îmbunătăţirea performanţelor, anunţul forului survenind la o zi după ce tenismenii au cerut reinstalarea în funcţie a căpitanului nejucător Andrei Pavel.  Reprezentanţii federaţiei precizează că măsura demiterii căpitanilor echipelor de Cupa Davis şi Fed Cup, Andrei Pavel, respectiv Irina Spîrlea, a fost luată din cauza lipsei de implicare acestora în pregătirea sportivilor. "Evaluările efectuate în cadrul Comitetului Director au evidenţiat faptul că rezultatele obţinute în competiţiile din ultima perioadă au fost afectate de implicarea scăzută şi lipsită de continuitate în pregătirea participării echipelor Romaniei în cele mai importante competiţii internaţionale, Cupa Davis şi Fed Cup. Comitetul Director a solicitat Colegiului Antrenorilor să facă propuneri pentru reocuparea posturilor pînă la data de 15 noiembrie 2011", notează comunicatul.  Joi, componenţii echipei de Cupa Davis, Victor Hănescu, Horia Tecău, Victor Crivoi, Adrian Ungur şi Marius Copil, şi-au exprimat dezacordul faţă de demiterea căpitanului nejucător Andrei Pavel şi au cerut Federaţiei Romane de Tenis să revină asupra deciziei. Ei au ajuns la concluzia că destituirea lui Andrei Pavel constituie un act personal, nefiind bazat pe motive obiective, şi afirmă că nu au fost consultaţi de conducerea FR Tenis în această problemă. Cei cinci jucători solicită preşedintelui federaţiei, Ruxandra Dragomir, să revină asupra deciziei de demitere a lui Pavel şi menţionează că vor juca în continuare în echipa Romaniei dacă hotărîrea va fi revocată.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.