Sport

Pascal îl atacă pe Bute

Ziarul de Vrancea
28 oct 2011 621 vizualizări
Pugilistul canadian care l-a bătut pe Adrian Diaconu spune că Lucian se laudă că este cel mai bun boxer din Canada, deşi n-a învins pe nimeni

Pugilistul canadian de origine haitiană Jean Pascal a declarat, într-un interviu pentru eastsideboxing.com, că i-ar plăcea să boxeze cu Lucian Bute, precizînd că romanul susţine că este cel mai bun în Montreal şi în Canada, dar nu a bătut pe nimeni. Întrebat pe cine ar alege ca adversar, în cazul în care Lucian Bute şi Carl Froch ar ajunge la categoria semigrea, Pascal a răspuns că ar vrea să boxeze cu amîndoi.  "Sincer să fiu, mi-ar plăcea să boxez cu amîndoi, deoarece vreau să mă lupt cu cel mai bun. Bute susţine că este cel mai bun în ţara mea şi în oraşul meu, dar el nu a bătut pe nimeni. Cum poţi să spui că eşti cel mai bun dacă nu te-ai confruntat pe nimeni ca să meriţi asta? Bineînţeles că mi-ar plăcea mult să boxez cu Lucian Bute, dar şi să îmi iau revanşa în faţa lui Carl Froch", a afirmat Jean Pascal, care a boxat în 2009 cu Adrian Diaconu şi l-a învins pe acesta în cele două meciuri disputate la Montreal.
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, la 5 noiembrie, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vîrstă de 42 de ani. Potrivit presei canadiene, posturile TVA şi TVA Sports vor difuza în zilele următoare, începînd de duminică, un documentar de cinci episoade despre Bute, intitulat "Lucian Bute: omul, sportivul".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.