Sport

A început Turneul Campioanelor

Ziarul de Vrancea
26 oct 2011 551 vizualizări
Surpriză în primul tur la Masters WTA: Şarapova, învinsă de Samantha Stosur

* La Istanbul a început turneul Masters feminin de tenis, la care participă primele opt jucătoare din topul WTA. Cele opt sînt împărţite în două grupe, roşie şi albă. În grupa roşie, Caroline Wozniacki, numărul 1 mondial, a trecut în trei seturi de Agnieszka Radwanska (nr. 8) cu 5-7, 6-2, 6-4, iar cehoaica Petra Kvitova, ajunsă în premieră pe locul III WTA, şi-a confirmat ascensiunea, dispunînd cu 6-2, 6-2, de Vera Zvonareva (Rusia, nr. 6). În primul meci din grupa albă, s-a înregistrat o surpriză, a doua jucătoare a lumii, Maria Şarapova, fiind învinsă cu 1-6, 5-7 de australianca Samantha Stosur (nr. 7). Din aceeaşi grupă mai fac parte Viktoria Azarenka (Belarus, nr. 3) şi Li Na (China, nr. 5). Aseară, Azarenka a învins-o pe Samantha Stosur cu scorul de 6-2, 6-2.
* După recenta victorie de la Limoges, Sorana Cîrstea s-a mutat într-o altă localitate franceză, Poitiers, pentru un turneu ITF, de 100 mii de dolari. Nu a stat mult în acest concurs, întrucît a pierdut, surprinzător, cu 6-4, 3-6, 2-6 în faţa polonezei Magda Linette.  Tot la Poitiers, dar la dublu, cuplul Mădălina Gojnea/Anne Kremer (Romania/Luxemburg) a fost eliminat de perechea Sofia Arvidsson/Irena Pavlovic (Suedia/Franţa), scor 2-6, 5-7. Nici Alexandrei Cadanţu nu i-a priit prea mult saltul în topul WTA (ajunsă, în premieră, în Top 100).Ea a abandonat în faţa portughezei Maria Koehler, la scorul de 1-6, 0-3, în primul tur al turneului de 75.000 de dolari de la Barnstaple (Marea Britanie). În schimb, Mihaela Buzărnescu, favorită nr 2, la Netanya (Israel), a trecut cu 6-2, 6-3 de Ofri Lankri (Israel)  şi va juca în faza următoare cu germanca Dinah Pfizenmaier. Tot în primul tur, Ionela Iova a pierdut (2-6, 6-0, 3-6) la Melis Sezer (Turcia), iar Cristina Dinu (nr. 5) a cedat cu 1-6, 6-1, 4-6 în faţa israeliencei Keren Shlomo.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.