Sport

Cneazul a fost detronat

Ziarul de Vrancea
25 oct 2011 702 vizualizări
Andrei Pavel nu mai este căpitanul nejucător la echipei de Cupa Davis, nici Irina Spîrlea la formaţia feminină de FedCup

Comitetul Director al Federaţiei Romane de Tenis a hotărît, la 20 octombrie, ca posturile de căpitan al echipei de Cupa Davis, deţinut de Andrei Pavel, şi cel de căpitan al echipei de Fed Cup, care a fost ocupat de Irina Spîrlea, să devină vacante, informează FRT. "Măsura a fost luată pe fondul necesităţii unei mai susţinute şi continue implicări a căpitanilor de echipă în activitatea celor două echipe. Comitetul Director a solicitat Colegiului Antrenorilor sa faca propuneri pentru reocuparea posturilor pana la data de 15 noiembrie”, se arată în comunicatul Biroului de Presă al FRT. Fostul tenisman Andrei Pavel a declarat, într-un interviu publicat, ieri, de cotidianului Prosport, că jucătorii Gabriel Trifu şi Horia Tecău l-au anunţat că a fost demis din funcţia de căpitan nejucător al echipei Romaniei de Cupa Davis, dar că federaţia nu i-a comunicat acest lucru. "M-au sunat Gabriel Trifu şi Horia să-mi spună că m-au dat afară. De la federaţie n-am primit niciun e-mail, niciun telefon. N-am mai pomenit aşa ceva, mi se pare o chestie foarte rea. N-au caracter, dacă este adevărat. Federaţia poate să facă schimbări, dar este absolut incoresct să nu fiu anunţat. Nu cred că are vreo legătură cu rezultatele. Nu am avut nici un conflict cu nimeni. Dar, cînd au fost alegeri, am spus că mi se pare mai potrivit ca Florin Segărceanu să fie preşedinte. Poate că mi se trage de aici, altceva nu pot să-mi închipui. Ori eşti cu ei, ori împotriva lor", a spus Pavel. Membrii Comitetului Director al Federaţiei Romane de Tenis au decis, săptămîna trecută, cu patru voturi pentru şi unul împotrivă, să se renunţe la serviciile lui Andrei Pavel. "Andrei Pavel nu a fost destituit, ci postul a devenit vacant. Am dori ca omul care este căpitan nejucător la Cupa Davis să se implice mai mult în dezvoltarea tenisului romanesc. Or, Andrei Pavel vine doar zece zile pe an în Romania şi nu corespunde cerinţelor", a declarat Sever Dron, membru în Comitetul Director. În luna septembrie, echipa de Cupa Davis a Romaniei a pierdut barajul cu Cehia de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis, fiind învinsă cu scorul de 5-0. Totodată, echipa feminină a Romaniei a ratat, la începutul lunii februarie, calificarea în barajul pentru Grupa a doua Mondială din cadrul Cupei Federaţiei, după ce s-a clasat pe locul secund în Grupa D a diviziei a treia.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.