Sport

Gheorghe Ivanciu a trecut în lumea celor drepţi

Dan Chiriac
21 oct 2011 1417 vizualizări
Meciurile din Superliga Vrancei vor începe cu un minut de reculegere

Ieri dimineaţă a trecut în nefiinţă Gheorghe Ivanciu, secretarul Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Vrancea şi observator în Colegiul Judeţean Vrancea. În vîrstă de 60 de ani, acesta a fost răpus de o boală nemiloasă, care i-a fost descoperită în urmă cu jumătate de an. În memoria acestuia, la toate competeţiile de copii, respectiv Superliga Copiilor, juniori A1, C şi D şi seniori - Superliga Vrancei şi Liga a cincea de la finalul acestei săptămîni se va ţine la începutul meciurilor un minut de reculegere.  Gheorghe Ivanciu va fi înmormîntat duminică, cel mai probabil cu onoruri militare, în satul natal, Mirceştii Noi. Acesta a fost zeci de ani militar, făcînd parte din fanfara Garnizoanei Focşani. Gică  Ivanciu, cum îi spuneau prietenii, a jucat fotbal la Şoimii Mirceşti şi a fost arbitru de fotbal zeci de ani. Apoi, a devenit observator la meciurile din Liga a patra şi a colaborat cu AJF în ultimii zece ani, unde a îndeplinit diferite funcţii. Fiul său, Mădălin Ivanciu, i-a urmat cariera sportivă cît şi cea militară. Acesta este angajat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea iar în paralel este şi arbitru de fotbal. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Gheorghe Ivanciu! (Dan CHIRIAC)

Etapă îndoliată în Superliga Vrancei


Toate partidele rundei a noua din cadrul Superligii Vrancei vor începe cu un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Ivanciu. Întîlnirile de azi vor începe la orele 16.00, cu o singură excepţie. Meciul dintre Unirea Ţifeşti şi Voinţa Odobeşti va începe la orele 13.30, pe stadionul din Jariştea. De la orele 16.00, pe acelaşi stadion se vor duela Avîntul Jariştea şi Viitorul Homocea. În etapa a noua se vor juca partidele: Grupa Sud: Flacăra Urecheşti - Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu - Şoimii Năruja, Energia Vulturu - Victoria Gugeşti şi AS Cîmpineanca - Unirea Milcovu. În Grupa Nord se joacă meciurile: Unirea Ţifeşti - Voinţa Odobeşti (orele 13.30), Avîntul Jariştea - Viitorul Homocea, FCM Adjud - Naţional Goleşti şi Şoimii Mirceşti - FC Mărăşeşti. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
GIGI, acum 4566 zile, 12 ore, 40 minute, 31 secunde
DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA IN PACE!SUNTEM ALATURI DE FAMILIE SUNT UN PRIETEN DE AL LUI MADALIN
coleg, acum 4567 zile, 9 ore, 37 minute, 20 secunde
Sincere condoleante! Un om deosebit, o familie onesta cu valori morale.Un om de isprava! Dumezeu sa il odihneasca!
Florin Tudosa, acum 4567 zile, 14 ore, 22 minute, 28 secunde
...un moment greu pentru cei care l-au cunoscut si l-au apreciat pe nea Gica. Un om simplu,muncitor, onest, saritor si devotat familiei sale. E o pierdere grea atat pentru familie cat si pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.