Sport

Misiune grea pentru juniorii focşăneni

Dan Chiriac
19 oct 2011 884 vizualizări
CSM Focşani - Noua Generaţie Iaşi, azi, orele 12.00 şi 14.00, pe stadionul „Milcovul”

Echipele de juniori A şi B de la CSM Focşani au o misiune foarte grea în partidele de azi, pe teren propriu, în compania echipelor de la Noua Generaţie Iaşi. Partidele se vor desfăşura de la orele 12.00 şi 14.00, pe stadionul „Milcovul”. Prima întîlnire va opune echipele de juniori A a celor două cluburi. Cu mai mulţi jucători de la prima echipă, CSM a reuşit un start de campionat foarte bun. Echipa condusă de Daniel Bănică a urcat pe locurile fruntaşe şi se gîndeşte la un succes şi în partida de azi. Antrenorul focşănean nu-l va putea folosi pe Şonţu, eliminat în partida primei echipei de la Galaţi. Suspendarea este valabilă şi la juniori, astfel încît, jucătorul va sta azi în tribună. În lipsa acestuia, focşănenii vor încerca să repete evoluţia bună din runda precedentă, cînd au remizat, scor 1-1 , în deplasare cu CSMS Iaşi. La juniori B, CSM Focşani se bazează pe mulţi dintre jucătorii care au alcătuit anul trecut selecţionata U 16 a judeţului Vrancea. Antrenaţi de Puiu Oprişan, focşănenii au avut un start de campionat foarte bun în care au reuşit să învingă şi liderul clasamentului, Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1 - 0. CSM a reuşit în această vară să-l transfere şi pe Cosmin Pasăre, un jucător de la Chimia Brazi, care a confirmat forma foarte bună şi a marcat opt goluri de la începutul campionatului. Acesta ar putea fi cheia meciului de azi. Cele două partide de pe stadionul „Milcovul” vor fi conduse de o brigadă din Bacău, din care va face parte şi o femeie. Astfel, la centru vor Bogdan Terente şi Şerban Buca, iar la cele două linii George Duţă şi Teodora Apostu. O brigadă din Focşani va conduce azi partidele dintre Ceahlăul 05 Piatra Neamţ şi CSMS Iaşi. Mihai Gică, Dorinel Meiroşu, Florin Danciu şi Alin Samoilă au fost delegaţi la meciul de sub Pietricica. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.