Sport

Cuplaj fotbalistic pe moderna bază sportivă de la Jariştea

Dan Chiriac
18 oct 2011 1281 vizualizări
Superliga Vrancei va programa două partide pe noua bază sportivă din comuna Jariştea u întîlnirile au loc sîmbătă de la orele 13.30 şi 16.00 u incidentele produse în etapa precedentă au fost analizate de Comisia de Disciplină u Şoimii Năruja şi GV Ploscuţeni au pierdut la masa verde

AJF Vrancea a stabilit ieri programul meciurilor din cadrul etapei a noua  a Superligii. Stadionul comunal din Jariştea va programa un cuplaj fotbalistic, sîmbătă, cu începere de la orele 13.30. Unirea Ţifeşti, echipă care nu a terminat lucrările de modernizare a propriei baze a decis să organizeze meciurile de acasă pe terenul din Jariştea. Cum şi echipa locală are meci pe teren propriu, s-a decis ca întîlnirile să se joace în cuplaj. Astfel, de la orele 13.30 se vor întîlni Unirea Ţifeşti şi Voinţa Odobeşti, urmînd că de la orele 16.00 să se dueleze Avîntul Jariştea şi Viitorul Homocea. Al doilea meci este foarte important în lupta pentru locul patru, ultimul care asigură calificarea în play-off. Partidele rundei se vor disputa sîmbătă, de la orele 16.00, cu o singură excepţie. În etapa a noua se vor juca partidele: Grupa Sud: Flacăra Urecheşti - Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu - Şoimii Năruja, Energia Vulturu - Victoria Gugeşti şi AS Cîmpineanca - Unirea Milcovu. În Grupa Nord se joacă meciurile: Unirea Ţifeşti - Voinţa Odobeşti (orele 13.30), Avîntul Jariştea - Viiotrul Homocea, FCM Adjud - Naţional Goleşti şi Şoimii Mirceşti - FC Mărăşeşti. Aseară, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea a luat în discuţie cazurile apărute în etapa de la finalul săptămînii trecute. Şoimii Năruja a pierdut la masa verde partida disputată în compania celor de la Energia Vulturu. Formaţia din Năruja s-a retras de pe teren în minutul 19, nemulţumiţi de decizia centralului întîlnirii. GV Ploscuţeni a pierdut la masa verde, scor 0 - 3, întîlnirea cu ASS Victoira Pufeşti, după ce au folosit un jucător pe fals. Vasile Gabriel - Victoria Gugeşti şi Valentin Caragaţă - Unirea Ţifeşti  au fost suspendaţi cîte o etapă după ce au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Primele incidente şi la Liga a cincea

Comisia de Disciplină a avut pe ordinea de zi şi incidentele produse în Liga a cincea la partida dintre Podgoria Coteşti şi Voinţa Cîrligele. Antrenorul principal al echipei gazde, Iulian Mohîrţă l-a scuipat şi înjurat pe centralul Marius Suvac. Mai mult, acesta a cerut foaia de joc şi a tăiat cu pixul toate însemnările arbitrului de la observaţii suplimentare. Mohîrţă a fost suspendat de către Comisia de Disciplină. AJF Vrancea a anunţat ieri şi programul meciurilor din Liga a patra. Toate jocurile se vor disputa duminică dimineaţă, de la orele 11.00. în Grupa Sud vor avea loc jocurile: Foresta Gugeşti - Publimax Vrîncioaia, Voinţa Cîrligele  - Victoria Gologanu şi Foresta Vidra - Podgoria Coteşti. În Grupa Nord se vor desfăşura partidele: AS FC Unirea Focşani - Trotuşul Rugineşti, ASS Victoria Pufeşti - Doctor GSM Suraia şi Voinţa Răstoca - Green Village Ploscuţeni. Derby-ul etapei este de departe jocul de la Pufeşti, acolo unde se vor întîlni două dintre candidatele la promovare în Superligă. Ambele echipe au început în forţă campionatului şi par favorite la calificarea în play-off. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.