Sport

Interviu cu Wesley Lopez: "Steaua nu are faţă de campioană"

Laurențiu Muscalu
17 oct 2011 1320 vizualizări
Wesley Lopez crede că echipa din Ghencea trăieşte doar din amintiri u Brazilianul îşi acuză colegii de echipă că nu au avut mai mult curaj în partida cu Steaua

Atacantul Vasluiului recunoaşte că echipa sa a jucat cu teamă în faţa Stelei şi nu înţelege de ce unii jucători s-au mulţumit cu rezultatul de 0-0.

Reporter: Rezultat echitabil?

Wesley Lopez: Nici nu ştiu ce să spun. Ne-am speriat de Steaua mai mult decît trebuia. Am jucat cu mai mult tupeu cu Lazio. Din păcate, nu am fost doar eu pe teren.

R.: De ce eşti supărat pe Steaua?

W.L.: Pentru că toată lumea vorbeşte numai de Steaua, dar ea nu mai reprezintă aproape nimic acum. Trăiesc doar din amintiri, cu trofeele din trecut. Respect pentru istoria Stelei, dar acum, această echipă este una oarecare.

R.: Trioul Wesley, Adailton, Sînmărtean, nu a funcţionat aşa cum trebuie. Ce s-a întîmplat?

W.L.: Echipa este formată din 11 jucători. Nu am fost doar noi pe teren. Echipa s-a mulţumit cu acest 0-0. Este un punct cîştigat, dar o victorie ne-ar fi dat un impuls pentru meciurile următoare.

R.: Va rezista Dinamo în poziţia de lider?

W.L.: I-am bătut pe Dinamo fără drept de apel. A fost mai încîlcit acest meci cu Steaua. Mai sînt meciuri în tur, iar derby-urile încă sînt la început. Campionatul este lung. Eu cred că Vasluiul va lua campionatul pentru că avem cea mai bună echipă. A venit vremea să luăm şi noi un trofeu. Ar fi un sezon excelent, asta după ce am reuşit să ne calificăm în grupele Europa League.

R.: Te reîntorci în Portugalia. Joi veţi juca împotriva celor de la Sporting Lisabona. Ce crezi că va fi?

W.L.: Cel mai dificil meci de pînă acum. Echipa care are o tehnicitate deosebită. Vom încerca să le anihilăm jocul şi să-I suprindem şi pe contraatac. Sper să scoatem un rezultat bun care să ne menţină în cursa pentru calificarea în primăvara europeană. Sper să ieşim cu bine şi din această a treia confruntare europeană, după Lazio şi Basel.  

(A consemnat Laurenţiu MUSCALU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.