Sport

Antrenorul Dan Lupu vrea sală de tenis în parcul Bălcescu

Dan Chiriac
16 oct 2011 866 vizualizări
Tehnicianul acuză că în sălile de sport se intră pe bază de „relaţii şi bani”

Antrenorul de tenis Dan Lupu a declarat la finalul săptămînii trecute că ar dori ca autorităţile locale să construiască o sală de tenis în Parcul „N. Bălcescu”. Iniţiativa acestuia va fi analizată probabil de consilierii locali, dar rămîne de văzut dacă se vor găsi fondurile necesare pentru acest proiect. „Încă de cînd jucam tenis ca junior, în Focşani era foarte greu să te antrenezi, mai ales iarna. Trebuia să te rogi pe la profesorii sau paznicii de la şcolile care aveau săli de sport, ca să poţi intra. Chiar dacă acum sînt mai multe săli, situaţia nu s-a schimbat. Se intră pe bază de relaţii şi bani mulţi. Un sportiv legitimat la secţia de tenis a CSM Focşani 2007 poate intra într-o sală de sport, doar dacă renunţă cineva. De aceea am considerat că a venit timpul să mă gîndesc mai serios la o sală de tenis. Propunerea mea vizează construcţia ei în Parcul "Nicolae Bălcescu", pe o suprafaţă de 655 mp (fostul teren de tenis), suprafaţă dată în folosinţă gratuită către CSM Focşani 2007. Sala ar putea funcţiona în aceleaşi condiţii ca şi terenurile de tenis din celălalt colţ al parcului - tarife sociale şi autofinanţare”, a spus tehnicianul Dan Lupu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.