Sport

Divizia B la şah s-a încheiat la Slănic Moldova

Gabriela Draghici
16 oct 2011 1479 vizualizări
C.S.M. Focşani I s-a clasat pe locul al treilea, Clubul Municipal de Şah Speranţa Focşani pe locul al patrulea, iar C.S.M. 2007 Focşani II pe locurile 6-8

Întrecerile la şah din cadrul Diviziei B la şah, desfăşurate la Bucureşti, Satu Mare şi Slănic Moldova au ajuns la final. La finalul competiţiei de la Slănic, echipele noastre s-au clasat onorabil. Astfel că, deşi la start, în ordinea ratingului jucătorilor, se situa abia pe locul al şaselea, C.S.M. 2007 Focşani I a terminat pe locul al treilea, după Şah Club Galaţi şi C.S. Şah Club Oltenia Craiova. Clubul Municipal de Şah Speranţa Focşani s-a clasat pe locul al patrulea şi C.S.M. 2007 Focşani 2007 II pe locurile 6-9, la egalitate de puncte cu Cimentul Bicaz, Ariadna Suceava şi Realitatea Huşi, înaintea echipelor C.S.U. Arad şi Cavalerul Sfîntul Gheorghe. Tabloul complet al rezultatelor echipelor noastre se arată astfel: C.S.M. 2007 Focşani I a obţinut cinci victorii la C.S.M. 2007 Focşani II, Cimentul Bicaz, Clubul Municipal de Şah Speranţa Focşani, Ariadna Suceava şi Realitatea Huşi, o egalitate cu C.S. Şah Şah Club Oltenia Craiova, ocupanta locului al doilea, şi o singură înfrîngere în faţa cîştigătoarei seriei, Şah Club Galaţi. Clubul Municipal de Şah Speranţa Focşani a obţinut patru victorii la C.S.U. Arad Realitatea Huşi şi la masa verde şi patru înfrîngeri în faţa C.S.M. 2007 Focşani II, C.S. Voinţa Buzău, Cimentul Bicaz şi C.S. Club Oltenia Craiova. “Concluzia generală este că toţi componenţii echipelor noastre, îndeosebi juniorii, s-au comportat peste aşteptări în confruntările cu mult mai experimentaţii lor adversari. O menţiune specială trebuie făcută pentru Cătălin-Lucian Pătraşcu, juniorul de la prima echipă, realizator, la a III-a şi a IV-a masă, patru victorii şi trei remize. Grigore Mălureanu a reuşit patru victorii, două remize şi o înfrîngere. Ca şi anul trecut, onoranta dar şi foarte ingrata sarcină de a juca la masa I i-a revenit lui Mihai Strîmbu, el reuşind o comportare foarte bună, reuşind un procent de 50% în confruntările cu jucătorii nr. 1 din fiecare echipă adversă, majoritatea cu un ELO de Divizia A”, a menţionat Anton Soare, organizatorul turneelor de şah din Focşani. În seria de la Slănic Moldova, Vrancea a fost reprezentată de trei echipe, lucru nemaiîntîlnit în istoria şahului. (G. DRĂGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.