Sport

Americanii fug din Giurgiu

Ziarul de Vrancea
13 oct 2011 781 vizualizări
După moartea baschetbalistului Hardy Chauncey, cei mai mulţi dintre jucătorii de import au părăsit echipa dunăreană * Vedeta LeVar Seals a semnat cu echipa din Craiova

Căpitanul echipei CSŞ Giurgiu, Alin Guţă, a declarat că jucătorul Justin Eller şi antrenorul Theo Evans, care au însoţit în SUA trupul neînsufleţit al lui Chauncey Hardy, au anunţat că nu vor mai reveni la Giurgiu, la fel cum a procedat şi LeVar Seals. Alin Guţă a menţionat şi că Theo Evans, LeVar Seals şi Justin Eller au decis să-şi rezilieze contractele cu formaţia CSS Giurgiu, marcaţi de moartea lui Chauncey Hardy, în timp ce un al patrulea american, jucătorul Ray Kraemer, nu s-a hotărît dacă va mai continua la Giurgiu. în schimb, muntenegreanul Bojan Grubisici şi jucătorii romani au anunţat că vor rămîne la echipă.
LeVar Seals a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că a decis să părăsească echipa CSŞ Giurgiu pentru că nu mai putea intra în sala din oraş. "Nu vreau să se înţeleagă că mi-e frică sau ceva de genul ăsta, nu acesta e motivul pentru care am decis să plec. Pur şi simplu, nu mai pot intra în acea sală. Nici să mă văd cu colegii după cele întîmplate cu Chauncey şi nici să mă gîndesc tot timpul că era cu noi, acolo, în acea sală şi vestiar. Nu mă mai simt confortabil, iar conducerea clubului a înţeles. Trebuie să spun că am avut toate condiţiile la acest club, cele mai bune din Romania, mă refer de cînd joc eu aici. Ca la un club de talie europeană. Dar nu mai pot sta acolo!”, a declarat LeVar Seals pentru MEDIAFAX.
Ieri, însă, Levar Seales, după ce şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu CSş Giurgiu , a semnat, joi, un contract valabil pentru restul sezonului cu echipa SCM U Craiova. "Am ajuns la o înţelegere cu echipa din Craiova pentru restul sezonului. Vreau să schimb lucrurile, gîndurile din ultimele zile şi să mă concentrez doar pe baschet, asta mă va ajuta. Nu vreau să părăsesc baschetul. Sînt pregătit să joc, cred că e cel mai bine pentru mine să mă reîntorc pe teren, poate chiar de sîmbătă", a declarat Seals, pentru MEDIAFAX, după ce a fost prezentat oficial la SCM U Craiova.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.