Sport

Stejareii debuteaza la Mondiale

Alex Smeu
5 apr 2006 1177 vizualizări
Nationala de rugby "under 19" intilneste astazi Japonia.

Rugbistii de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani, Ionut Botezatu, Daniel Ianus si Stefan Drusca, alaturi de ceilalti componenti ai lotului national, vor debuta astazi la Mondiale si spera sa inceapa actuala editie cu o victorie. La editia precedenta, Romania a terminat pe un excelent loc 7. Alaltaieri, rugbistii au "vizitat", prin exterior, celebrul hotel Burj al Arab, singurul din lume cotat la sapte stele. Din pacate entru ei, nu au putut decit sa admire exteriorul fascinantei constructii, intrarea costind o suma prea mare pentru tinerii sportivi. Tot alaltaieri, "nationala" Romaniei a sustinut antrenamentul oficial care s-a desfasurat pe stadionul Sharjah 2, teren pe care vor intilni astazi Japonia incepind cu ora 17.15 (ora Romaniei). Ieri, antrenorii Alexandru Achim si Alexandru Marin au stabilit echipa de start a tarii noastre. Printre titulari se vor afla Botezatu si Ianus, iar Drusca va fi rezerva. Alaturi de cei trei focsaneni din lot, mai puteau face parte din echipa alti doi vrinceni: Vlad Bunea si Remus Necula. Ei au avut insa ghinion, accidentindu-se inainte de deplasarea la Dubai. Programul Romaniei la Campionatul Mondial va fi urmatorul: u cu Japonia (astazi, ora 17.15) u cu Australia (duminica, 9 aprilie, ora 17.15) u cu Tara Galilor (joi, 13 aprilie, ora 17.15) In alta ordine de idei, lotul national al Romaniei sub 18 ani va participa in perioada 7 - 16 aprilie la Campionatul European din Italia. La Treviso, orasul italian in care se va desfasura competitia, au facut deplasarea si trei rugbisti de la LPS Focsani: Daniel Prescura, Adrian Dima si Ionut Zaharia. Ca si la nationala sub 19 ani, acelasi ghinion l-a avut si Auras Dogaru, care s-a ccidentat si nu va evolua pentru reprezentativa tarii noastre la Europene. Romania este din grupa B, din care mai fac parte Letonia, Spania, Cehia, Belgia, Ucraina, Polonia si Germania.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.