Sport

În căutarea punctelor pierdute!

Dan Chiriac
6 oct 2011 908 vizualizări
CSM Rîmnicu Sărat - FC Panciu şi Oţelul 2 Galaţi - CSM Focşani, azi, orele 15.00, în etapa a opta a Ligii a treia de fotbal

Cele două echipe vrîncene care activează în Liga a treia vor încerca azi să se întoarcă cu puncte din deplasările de la Galaţi şi Rîmnicu Sărat. După ce au pierdut meciurile jucate runda trecută pe teren propriu, ambele echipe vrîncene au misiuni foarte grele în faţa unor echipe care joacă foarte bine pe teren propriu. FC Panciu a cedat în urmă cu o săptămînă cu 1 - 0, în minutul 94 al meciului cu SC Bacău. Acum, elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan va încerca să recupereze deficitul. Nu va fi deloc uşor, în condiţiile în care buzoienii vin la rîndul lor după un eşec şi vor să se revanşeze în faţa propriilor suporteri. Din păcate, vrîncenii nu se vor baza nici la acest joc pe Costin, atacantul „cheie” pentru echipă. Fără acesta, FC Panciu a pierdut multe partide în acest start de campionat, în care a marcat doar două goluri în şapte etape. Cei doi antrenori ar putea începe meciul de azi cu următoarea formulă de echipă: Lazăr - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Duţu, Bucătaru, Bîra - Tudor, Predoiu. Partida dintre CSM Rîmnicu Sărat şi FC Panciu va fi condusă la centru de ieşeanul Vlad Baban. Asistenţi vor fi Ionuţ Ştefănescu şi Adrian Tudorache - Iaşi. Observatorul de arbitri este Stan Prodan - Alexandria, iar cel de joc Gheorghe Filipeanu  - Bucureşti.
Panciu luptă pentru 3 puncte
CSM Focşani are la rîndul său o partidă extrem de grea pe arena „Ancora” din Galaţi. Pe o bază sportivă inaugurată în primăvara acestui an chiar la întîlnirea dintre Oţelul 2 - CSM Focşani, cele două formaţii vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Focşănenii îşi amintesc că au obţinut singura victorie din acest campionat chiar pe malul Dunării, la Galaţi, în prima etapă. Atunci, elevii lui Adrian Toma şi Aurică Pastia au trecut cu 3- 2 de Politehica Galaţi, echipă condusă de Damian Băncilă. Între timp, fostul tehnician al celor de la CSM Focşani şi FC Panciu a părăsit formaţia de la Dunăre. CSM Focşani ar putea începe jocul de azi cu următoarea formaţie: Borş (Trifan) - Stanciu, Negoiţă, Crăciun, Nistoroiu - Mîndrescu, Toader, Suvac, Săpunaru - Milea, Toma. Rămîne de văzut dacă portarul Borş şi-a revenit după lovitura intercostală care l-a ţinut departe de teren în etapa trecută, dar şi în partida echipei de futsal. Întîlnirea de la Galaţi va fi condusă la centru de Dan Florin Costin - Olteniţa, ajutat la cele două linii de Marian Fridl - Comăneşti şi Teodora Apostu - Bacău. Observatorul de arbitrii va fi Laurenţiu Vărgatu - Brăila, iar cel de joc Florin Dumitrache - Bucureşti. Tot în Liga a treia, focşănenii Lucian Sîrbu şi Florin Danciu vor fi asistenţi la meciul Petrotub Roman - Aerostar Bacău. Preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Cristinel Rusu, va fi observator la partida Conpet Ploieşti - Argeşul Mihăileşti, iar Vasile Burgă la meciul Rapid Clejani - Sportul II Studenţesc. Preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru va merge ca observator de joc la partida Unirea Slobozia - Dunărea Călăraşi. (Dan CHIRIAC)
Partidele etapei a opta a Ligii a treia, azi, orele 15.00:
CSM Rîmnicu Sărat - FC Panciu
Oţelul 2 Galaţi - CSM Focşani
Petrotub Roman - Aerostar Bacău
CSM Paşcani - ABC Stoicescu
FCM Dorohoi - Poli Galaţi
SC Bacău - Cetate Tg. Neamţ
Rapid Suceava - Sporting Suceava
Ceahlăul 2 Piatra Neamţ - va sta
CLASAMENT:
1. Rapid Sv    6    5    1    0    12-2    16p   
2.P. Roman    7    4    3    0    15-5    15p
3.SC Bacău    7    5    0    2    11-5    15p
4.Ceahlăul 2    6    4    1    2    9-7    13p
5.Sporting SV    7    3    2    2    10-9    11p
6.ABC Stoicescu    6    3    1    2    12-11    10p
7.CSM Rm. S.    6    3    1    3    7-8    10p
8.FCM Dorohoi    7    2    1    4    6-7    7p
9.Aerostar    6    2    1    3    6-9    7p
10.CSM Paşcani    7    2    1    4    4-7    7p
11.Oţelul 2 Gl    7    2    1    4    10-14    7p
12.CSM Focşani    6    1    3    2    6-9    6p
13. FC Panciu    6    1    2    3    2-6    5p
14. Tg. Neamţ    6    1    2    3    5-11    5p
15. Poli Galaţi    6    1    0    5    6-11    3p
   



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.