Sport

Greşelile i-au costat scump

Dan Chiriac
2 oct 2011 653 vizualizări
CSM Focşani 2007 - Bucovina II Suceava 32 - 35 (16-19), în etapa a patra a Diviziei A de handbal masculin

Echipa de handbal masculin nu a repetat evoluţia bună din precedentul meci disputat pe teren propriu şi a pierdut meciul jucat ieri la prînz cu Bucovina 2 Suceava. Cele două formaţii au oferit un meci echilibrat, dar sucevenii au fost mai precişi la finalizare şi au profitat din plin de greşelile focşănenilor. Începutul meciului le-a aparţinut focşănenilor care au condus constant pe tabela de marcaj. Diferenţa maximă s-a înregistrat de două ori, în minutele 17 şi 20, cînd CSM a condus cu 9-5 şi 11-7. Din acel moment, elevii lui Tucan au cedat uşor-uşor, iar sucevenii au marcat gol după gol, preluînd avantajul pe tabela de marcaj. Oaspeţii s-au distanţat la trei goluri pînă la pauză. După reluare, focşănenii au intrat din nou în meci şi au reuşit să egaleze. Cu toate acestea, oaspeţii au condus constant pe tabelă pînă la final. În minutul 57, focşănenii au revenit pînă la 31-32, dar două greşeli făcute în atac au pus pe contraatac echipa suceveană care a profitat din plin. Focşănenii au pierdut un meci pe care ar fi putut să-l cîştige dacă ar fi fost mai atenţi. Este la fel de adevărat, că sucevenii, cu o echipă formată din foarte mulţi tineri, au făcut un meci bun şi au meritat această victorie. Echipa de handbal masculin juniori I de la LPS Focşani a pierdut cu scorul de 21-28 meciul jucat în compania echipei LPS Brăila. Primul turneu al campionatului naţional al junioarelor II a avut loc la Brăila. LPS Academica Focşani a întîlnit pe CSS Galaţi, Art Galaţi, CSS Slobozia, Nova Force Giurgiu şi LPS Brăila. „Am pierdut toate meciurile, dar fetele sînt la început de drum. Obiectivul nostru este ca echipa noastră să crească foarte mult şi jucătoarele să poată fi avansate la echipa de junioare mari. După primul meci jucat am pierdut şi două jucătoare, aşa încît ne-a fost şi mai greu”, ne-a spus antrenoarea Doina Ene. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.