Sport

Prima victorie în campionat pentru echipa de futsal

Dan Chiriac
2 oct 2011 654 vizualizări
CSM Focşani - Dava Deva 5 - 2 (3 - 0), în etapa a patra a Ligii întîi de futsal u Florin Săraru a reuşit două goluri de senzaţie în finalul meciului

Echipa de futsal CSM Focşani a obţinut prima victorie din cadrul Ligii întîi de futsal. Focşănenii au învins cu 5 - 2 pe Dava Deva, la capătul unui meci frumos, care a plăcut celor prezenţi în Sala Polivalentă. Cu doar două puncte după patru etape, focşănenii nu aveau decît varianta victorie în acest joc. Numai că începutul jocului nu a fost prea bun, oaspeţii dominînd primele şapte minute de joc. Portarul Olăraşu, titularizat în premieră după accidentarea lui Borş, a scos cîteva mingi grele. De altfel, golkeperul focşănean a avut o prestaţie foarte bună la debutul în Liga întîi. Focşănenii au preluat însă repede controlul jocului şi au marcat de trei ori pînă la pauză. Ilaş a deschis scorul în minutul opt, iar două minute mai tîrziu, Sorin Popa a dublat avantajul. Sergiu Sava a dus scorul la 3 - 0 în minutul 15. În ultimele minute ale primei reprize, Chivu şi Curteanu au trimis balonul în bară, amînînd asfel deznodămîntul jocului. Repriza a doua a început la fel ca prima, cu dominarea oaspeţilor. De această dată, devenii au punctat de două ori prin Petrescu 22 şi Moţ 28. Spectatorii s-au speriat puţin, amintindu-şi de precedentul meci acasă cînd CSM a condus cu 3 - 1, dar nu a reuşit să cîştige. Numai că Săraru a inventat două execuţii de senzaţie şi a decis meciul. Acesta a marcat în minutul 30, după ce a lobat un fundaş advers, l-a driblat şi pe portar şi a marcat în poarta goală. Apoi, cu 30 de secunde înainte de final, a preluat pe piept o minge la şase metri şi a şutat cu „sete” în vinclul porţii adverse. Antrenorul Petrache Gurguiatu a folosit următoarea formaţie: Olăraşu – Ungureanu, Chivu, Săraru, Popa, Sava, Curteanu, Ilaş, Alecsandrescu şi Munteanu. Meciul a fost condus de Sebastian Capţan - Galaţi şi Doru Balmuş - Galaţi. Petrache Gurguiatu a ţinut să remarce şi prestaţia echipei adverse. „O echipă care nu are nici un punct ne-a pus multe probleme. Este clar că valoarea echipei din Deva nu este de zero puncte, dar probabil că au avut un program foarte greu ca şi noi pînă acum, iar punctele vor veni pe viitor. Cel mai frică mi-a fost la 3- 2, cînd am crezut că se poate întîmpla iar un accident. Cînd conduci cu 3 - 0, iar adversarul revine pînă la 3-2 te gîndeşti că poţi chiar pierde jocul. Le mulţumesc băieţilor pentru că au venit pregătiţi la meci şi au dus la bun sfîrşit jocul foarte greu. Vreau să remarc şi prestaţia lui Olăraşu, care la debut nu i-a fost frică şi a dat siguranţă echipei”, ne-a spus Petrache Gurguiatu. Etapa viitoare, CSM Focşani va juca în deplasare cu Concordia Chiajna. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.