Sport

Arbitrul cu maşina zgîriată se întoarce la Focşani

Dan Chiriac
28 sep 2011 827 vizualizări
Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia la jocurile din cadrul etapei a şaptea a Ligii a treia.

CSM Focşani nu are prea multe motive de bucurie după ce a aflat că meciul cu Petrotub Roman va fi condus de Mirel Arghir. Gălăţeanul nu este în prea bune relaţii cu echipa focşăneană după ce a notat în raportul de joc, la un meci de acum doi ani, că spectatorii focşăneni i-au zgîriat maşina. Asta după ce arbitrul gălăţean a condus slab jocul cu CSM Paşcani. După cele consemnate în raport CSM s-a ales cu o suspendare de o etapă a terenului propriu. Alături de Arghir, la Focşani vor veni vineri şi asistenţii Alexandru Vişan - Galaţi şi Ştefan Patrichi - Vaslui. Observatorul jocului va fi Corneliu Groza - Iaşi. Partida dintre FC Panciu şi SC Bacău va fi condusă la centru de ieşeanul Bogdan Hanceariuc. La cele două linii se vor afla Ionel Dumitru - Ploieşti şi Ciprian Geambazu - Buşteni. Observatorul jocului este Constantin Toma - Piatra Neamţ. Tot în Liga a treia, focşăneanul Ionuţ Paraschiv a fost delegat ca asistent la partida dintre Aerostar Bacău şi Ceahlăul II Piatra Neamţ. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dan, acum 4591 zile, 16 ore, 49 minute, 57 secunde
Nu stiu cine merita felicitari,conducerea clubului,conducerea CCA,ziaristii sportivi din Vrancea, arbitrul a fost schimbat! Vine Smeu de la Braila!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.