Sport

Irina continuă doar la dublu

Ziarul de Vrancea
27 sep 2011 486 vizualizări
* Begu n-a putut rezista forţei Viktoriei Azarenka, a treia jucătoare a lumii * Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA, a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de la Tokyo, dotat cu premii în valoare totală de 2.050.000 de dolari. Ea a fost învinsă, cu 1-6, 3-6, după o oră şi 15 minute, de Viktoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul 3 şi poziţia a treia în ierarhia mondială.


La dublu, Irina, împreună cu australianca Anastasia Rodionova, a cîştigat în primul tur (7-6, 6-3) în faţa perechii poloneze Klaudia Ignacik / Alicja Roskolska. În turul următor, adversarele cuplului romano-australian vor fi Iveta Benesova / Barbora Strycova (Cehia), sau favoritele nr. 2, Gisela Dulko / Flavia Pennetta (Argentina / Italia). Alte rezultate de la simplu: Vania King (SUA) – Anastasia Pavliucenkova (Rusia) 6-4, 7-6; Klara Zakopalova (Cehia) – Shahar Peer (Israel) 6-3, 6-1; Vera Zvonareva (Rusia) – Ţvetana Pironkova (Bulgaria) 7-5, 6-0; Maria Kirilenko (Rusia) – Samantha Stosur (Australia) 6-2, 4-6, 6-4; Caroline Wozniacki (Danemarca) – Jarmila Gajdosova (Australia) 6-1, 6-7, 6-3.
*  Tenismanul Adrian Ungur s-a calificat, ieri, în turul doi al turneului challenger de la Napoli (Italia), după ce l-a învins cu 7-5, 6-4, pe italianul Andrea Arnaboldi şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu spaniolul Pablo Carreno, care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1, de argentinianul Diego Junqueira, cap de serie numărul 5. Tot în primul tur de la Napoli, tenismanul Marius Copil a fost învins, cu scorul de 6-7, 6-4, 6-7, de italianul Simone Vagnozzi.


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.