Sport

Crăciunescu se întoarce

Ziarul de Vrancea
27 sep 2011 579 vizualizări
* după arestarea lui Marius Avram, fostul arbitru vrîncean va deveni, foarte probabil, noul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor


Fostul arbitru Ion Crăciunescu s-a întîlni, ieri, la Casa Fotbalului, cu preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, şi ar putea deveni, conform site-ului oficial al FRF, noul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Discuţiile au avansat, rămînînd ca, în cîteva zile, Ion Crăciunescu să-i prezinte preşedintelui FRF toate propunerile şi detaliile pe care le va considera necesare a fi îndeplinite în vederea bunei desfăşurări a activităţii. Dacă părţile vor cădea de acord, în maximum  o săptămînă, Ion Crăciunescu va fi numit preşedintele CCA, se arartă în comunicatul postat pe site-ul FRF. Crăciunescu a spus, după ce a stat aproximativ două ore în sediul CCA şi după întîlnirea cu Mircea Sandu, că nu îi este teamă să preia conducerea comisiei, în ciuda faptului că mai mulţi foşti şefi ai arbitrilor au fost cercetaţi pentru acte de corupţie. "A fost doar o discuţie preliminară pe care am avut-o cu Mircea Sandu, a rămas să vin aici la sediul CCA să văd actualitatea în materie de arbitraj. Nu ştiu cînd voi da un răspuns. Depinde de cum rezolv problemele aici la CCA, depinde de discuţiile pe care le voi avea cu preşedintele FRF. Nu avem un termen fix. Nu voi face eu delegările, CCA funcţionează cu vechea conducere la ora actuală. Ei se ocupă de delegări şi alte probleme. E riscant, dar riscant a fost şi cînd eram arbitru. Eu nu am fugit niciodată de greu, am avut curaj întotdeauna. Nu are de ce să-mi fie frică, ştiu cum sînt ca om", a declarat Crăciunescu. În cadrul unei emisiuni televizate, Crăciunescu a spus că, dacă va accepta funcţia de preşedinte al CCA nu va lucra cu preşedintele FRF,  ci la o comisie autonomă în relaţia cu Federaţia. “Cu Mircea Sandu nu m-am certat, eu l-am criticat pe Mircea Sandu. Am avut şi anumite luări de poziţie faţă de domnia sa, dar n-am jignit niciodată pentru că nu e felul meu de a fi. Dînsul funcţionează în conducerea fotbalului, iar eu cred că a sosit momentul să dau o mînă de ajutor arbitrajului să nu se spună că stau pe margine şi decît arăt cu degetul ", a spus fostul arbitru.
Ion Crăciunescu nu a dorit să dezvăluie condiţiile pe care le pune pentru a prelua şefia CCA, dar a menţionat că nu poate să intre "cu capul în valuri" fără să ştie exact ce se întîmplă acum în arbitrajul romanesc. "Pentru că o activitate la CCA pe lîngă faptul că implică foarte multă muncă are şi alte aspecte cum ar fi cele financiare spre exemplu. Are foarte multe probleme care trebuie puse la punct dacă se doreşte să se facă o activitate performantă. Dacă nu, asta este", a adăugat Crăciunescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.