Sport

La un pas de un rezultat de egalitate: Au jucat foarte bine, au greşit în apărare

Dan Chiriac
26 sep 2011 555 vizualizări
Spicom Sf. Gheorghe - CSM Focşani (4 - 2), în etapa a patra a Ligii întîI de futsal

CSM Focşani a plătit tribut greşelilor din defensivă şi a pierdut meciul disputat aseară, în deplasare, cu Spicom Sfîntu Gheorghe. Gazdele porneau cu prima şansă înaintea jocului, dar focşănenii puteau obţine cel puţin un rezultat de egalitate dacă ar fi fost mai atenţi. Elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică au făcut un meci foarte bun, jucînd de la egal la egal cu echipa care a acumulat pînă acum maximum de puncte în clasament şi ar putea fi una dintre candidatele la titlu în condiţiile în care soarta celor de la  City’us Tg. Mureş este incertă după arestarea patronului, Sorin Ţerbea. CSM  a arătat că poate ţine piept oricărei echipe din fruntea clasamentului, un rezultat de egalitate fiind foarte posibil în meciul de aseară. În prima repriză, elevii lui Petrache Gurguiatu s-au întrecut în greşeli, toate cele patru goluri ale gazdelor venind în urma unor nesincronizări. Mai întîi, Manya a deschis scorul în minutul 5, după ce apărarea focşăneană  a pierdut mult prea uşor o minge. După două minute, CSM a reuşit faza meciului, Sorin Popa marcînd cu capul din apropierea porţii adverse, după ce a primit tot o pasă cu capul. Trebuie menţionat că la futsal, golurile cu capul sînt o raritate. Egalitatea nu a durat decît trei minute pentru că gazdele au punctat în minutul 10, prin Bende, după o lovitură liberă făcută cadou. Apoi, CSM a acumulat cinci greşeli, iar Munteanu a comis prea uşor al şaselea fault. Manya a transformat de la 10 metri şi a dus scorul la 3 – 1. Cu două minute înainte de pauză, Ilaş a marcat pe contraatac cu ajutorul unui fundaş advers care a deviat balonul. În loc de o diferenţă minimă la pauză, focşănenii au intrat la cabine cu un dezavantaj de două goluri după ce au mai primit un gol la ultima fază a reprizei. Burciu a profitat de o nouă greşeală în lanţ în defensiva oaspeţilor şi a punctat în poarta goală. Repriza a doua a fost dominată în mare parte de focşăneni care au revenit pe tabelă şi au egalat după golurile lui Curteanu – 27 şi Săraru 36. Ultimul a punctat după o lovitură de pe linia de şase metri, fază la care portarul gazdelor, Grigoraş, a fost eliminat. CSM-au a dat senzaţia că poate cîştiga meciul, dar gazdele au punctat decisiv prin Bende, cu trei minute înainte de final. Acesta a punctat după o lovitură de colţ. CSM Focşani a jucat cu: Borş, Curteanu, Sava, Săraru, S.Popa, Alecsandrescu, Chivu, Ilaş, Ungureanu, Munteanu. Gazdele au replicat cu Grigoraş - Burciu, Şerban, Manya, Ticallo, Buydosso, Bende, Lorent, Matem Pînzaru, Roman. Etapa viitoare, CSM Focşani va juca pe teren propriu cu Dava Deva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mario, acum 4566 zile, 8 ore, 2 minute, 18 secunde
Pai asta e meteahna lor de cand s-au infiintat. Apararea a fost meci de meci buba pentru ca, daca va uitati la ultimele doua campionate, cred ca intr-un meci sa-u daoua n-au primit gol, in rest, peste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.