Sport

Coloana de stiri sportive: Echipa pentru meciul cu Georgia

Ziarul de Vrancea
26 sep 2011 515 vizualizări
Federaţia Romană de Rugby a anunţat, ieri, echipa Romaniei pentru meciul cu Georgia, din grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelandă, programat mîine, de la ora 09.30.

Linia întîi va fi formată din Mihăiţă Lazăr, Paulică Ion şi căpitanul Marius Tincu. Ei vor susţinuţi din linia a doua de Cristian Petre şi Valentin Ursache. Flankerii Mihai Macovei şi Ovidiu Toniţa, alături de închizătorul Daniel Carpo vor forma linia a treia. Cuplul de mijlocaşi va fi compus din Florin Surugiu şi Dănuţ Dumbravă, în timp ce Ionuţ Dimofte şi Csaba Gal vor fi centrii Romaniei. Mădălin Lemnaru şi Ştefan Ciuntu vor acoperi cele două posturi de aripă. Fundaş va fi Iulian Dumitraş. Staful tehnic i-a anunţat ca rezerve pe Bogdan Zebega, Silviu Florea, Valentin Popîrlan, Daniel Ianuş, Valentin Calafeteanu, Constantin Gheară şi Florin Vlaicu.


Dedicaţie pentru Neşu


Fotbalistul echipei PSV Eindhoven, Dries Mertens, i-a dedicat cele patru goluri marcate, sîmbătă, în meciul cu Roda Kerkrade, scor 7-1, fostului său coechipier de la FC Utrecht, Mihai Neşu, şi a precizat că ar vrea să înscrie pentru roman şi joi, în poarta Rapidului, informează De Telegraaf. "Toate golurile au fost pentru Neşu. El mi-a trimis un mesaj în care mi-a scris că i-a plăcut faptul că am înscris de patru ori. Am văzut cît de puternic este, atunci cînd l-am vizitat. Este greu să văd în această situaţie un prieten bun, dar el face glume. îmi place asta. Vreau să înscriu şi joi pentru Neşu", a spus Mertens. PSV Eindhoven şi Rapid se întîlnesc, joi seară, la Bucureşti, în etapa a II-a a grupei C din Liga Europa.


Cine ne fluieră în Europa?


Arbitri din Irlanda de Nord, Franţa şi Israel vor conduce meciurile de joi ale echipelor romaneşti din etapa a II-a a grupelor Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA. Partida AEK Larnaca - Steaua Bucureşti, care se va disputa de la ora 20.00, în grupa J, va fi arbitrată de nord-irlandezul Mark Courtney. Întîlnirea Rapid Bucureşti - PSV Eindhoven, care va avea loc de la ora 22.05, în grupa C, va fi condusă de francezul Fredy Fautrel. Meciul FC Vaslui - FC Zürich, care este programat la ora 22.05, în grupa D, va fi arbitrat de israelianul Menashe Masiah. Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru partida dintre echipa austriacă Red Bull Salzburg şi formaţia slovacă Slovan Bratislava, care se va disputa joi, de la ora 22.05, în etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa.


Lobonţ se descurcă


Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, a declarat după meciul cu FC Parma, scor 1-0, din campionatul Italiei, că el şi coechipierii săi au muncit mult şi acum încep să se vadă rezultatele, informează calcionews24.com. "Sîntem mulţumiţi pentru cele trei puncte. Am muncit mult şi acum încep să se vadă rezultatele. Sînt convins că acum putem doar să creştem. Cît schimbă o astfel de victorie? Atît cît poate să schimbe şi o înfrîngere", a spus Lobonţ. Calcionews24.com notează că la meciul disputat duminică Bogdan Lobonţ l-a "substituit pe Maarten Stekelenburg încă o dată într-un mod demn". Calciomercato.it i-a acordat romanului nota 6, menţionînd că portarul nu a avut o evoluţie strălucită, dar a fost eficient. Site-ul italian menţionează că Lobonţ a avut probleme în ceea ce priveşte blocarea mingilor venite de la adversari, dar a încheiat meciul fără să primească gol.


Decedat pe teren


Handbalistul danez Lars Olsen, în vîrstă de 23 de ani, a decedat, duminică, în timpul unui meci susţinut de echipa sa, Ribe Esbjerg HH, în liga secundă nordică.  Tragedia s-a petrecut cu 13 minute înaintea finalului partidei, pe care Rise Esbjerg o juca în deplasare, împotriva formaţiei Sydhavsoerne. Olsen, care a jucat pe postul de extremă dreapta, a fost faultat cu puţin timp înainte, fiind schimbat. Pe bancă, jucătorului i s-a făcut rău, s-a prăbuşit, iar eforturile de a-l resuscita au fost zadarnice, potrivit relatărilor presei daneze de luni. Lars Olsen a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut decît să constate decesul. Meciul dintre cele două echipe a fost anulat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.