Sport

Tibi Bălan se antrenează cu Steaua

Ziarul de Vrancea
23 sep 2011 677 vizualizări
Jucătorul Tiberiu Bălan a efectuat, ieri dimineaţă, primul antrenament cu Steaua, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, la şedinţa de pregătire asistînd şi oficialii stelişti Mihai Stoica şi Narcis Răducan.

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat joi că Tiberiu Bălan va fi declarat săptămîna viitoare liber de contract şi că a ajuns la un acord cu Steaua privind transferul acestuia. Tot ierii, managerul Mihai Stoica a declarat că s-ar bucura foarte mult ca jucătorul Sportului Studenţesc, Tiberiu Bălan, să semneze cu FC Steaua, precizînd că gruparea sa a fost norocoasă că fotbalistul nu a ajuns la Kuban Krasnodar, în Rusia. Tiberiu Bălan, care este legitimat la Sportul din 2002, a depus memoriu pentru a deveni liberi de contract, susţinînd că nu şi-a primit salariul de mai multe luni.


Băcilă a ieşit din spital


Fotbalistul formaţiei Pandurii Tîrgu Jiu, Cosmin Băcilă, a fost externat, ieri, din Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, la trei zile după operaţia la fractura transversală de la oasele gambei stîngi. Marţi, Cosmin Băcilă a fost operat pentru fractura transversală de la oasele gambei stîngi, starea lui fiind bună, iar peste şase luni şi-ar putea relua activitatea sportivă. Cosmin Băcilă a fost operat la Clinica de Ortopedie a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, de o echipa de medici condusă de conferenţiar doctor Horia Orban, şeful clinicii. Fotbalistul echipei Pandurii Tîrgu Jiu va începe recuperarea funcţională, pentru menţinerea tonusului muscular. Procesul de recuperare va dura şase săptămîni şi va fi asociat cu kinetoterapie pentru articulaţii. Dacă evoluţia va fi favorabilă, fractura se va consolida peste trei luni, Cosmin Băcilă putînd să îşi reia activitatea sportivă peste şase luni.


Semifinale în Cupa Mondială


Echipele naţionale ale Rusiei, Norvegiei, Franţei şi Spaniei se vor întîlni în semifinalele Cupei Mondiale, de la Aarhus, la care a participat şi reprezentativa Romaniei, fără a acumula vreo victorie.  În grupa B, Norvegia a terminat pe primul loc deşi a pierdut cu 27-34 în faţa Franţei, dar a beneficiat de înfrîngerea Franţei, 20-26 cu Germania. Romania s-a clasat pe ultimul loc, cu trei înfrîngeri. În grupa A, Rusia a obţinut trei victorii (ultima, impresionantă, 27-18 cu Spania), ibericele obţinînd şi ele calificarea, astfel că în semifinalele de astăzi se joacă partidele Spania – Norvegia şi Rusia – Franţa. Finalele vor avea loc duminică.


Lobonţ, redivivus!


Formaţia AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ integralist, a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu echipa Siena, în ultimul meci al etapei a IV-a a campionatului Italiei. Gazdele au deschis scorul prin Osvaldo, în minutul 25, iar Siena a egalat în min. 88, prin Vitiello. Presa italiană a apreciat prestaţia lui Lobonţ, recent convocat la echipa naţională, majoritatea jurnaliştilor considerînd că el nu a fost vinovat la golul egalizator.

Săpunaru mai face pauză


Fundaşul Cristian Săpunaru este indisponibil pentru meciul pe care FC Porto îl va disputa, astăzi, în compania echipei Benfica Lisabona, în etapa a şasea a campionatulului Portugaliei. Săpunaru s-a accidentat la meciul cu Feirense şi nu s-a restabilit complet pentru derbiul cu Benfica, susţine presa portugheză. În schimb, în lotul pentru meciul cu Benfica vor reveni Hulk, Álvaro Pereira şi Maicon.


Platini nu se teme de tribunal


Preşedintele Uniunii Europene de Fotbal, Michel Platini, va fi "încîntat să ofere explicaţii şi să explice principiile echităţii sportive în faţa justiţiei elveţiene", în cazul FC Sion, a declarat, vineri, un purtător de cuvînt al UEFA. "Platini şi secretarul general al UEFA, Gianno Infantino, se vor duce personal la audiere, iar preşedintele va fi încîntat să dea explicaţii. El va explica poziţia UEFA, funcţionarea competiţiilor europene şi principiile echităţii sportive", a declarat purtătorul de cuvînt. Data audierii nu a fost precizată, însă FC Sion susţine că va fi "probabil" la mijlocul lunii octombrie. UEFA a respins, în 13 septembrie, apelul înaintat de gruparea FC Sion, care contesta excluderea sa din grupele Ligii Europa, deoarece în play-off-ul competiţiei ar fi folosit mai mulţi jucători fără drept de joc. Tot la acea dată, FC Sion a anunţat, pe site-ul oficial, că un tribunal civil a ordonat UEFA să admită participarea formaţiei elveţiene în grupele Ligii Europa, după ce această echipă a fost sancţionată de forul european cu pierdere locului în grupa I, în favoarea celor de la Celtic Glasgow.

Vrea la mămica


Guim Laporta, în vîrstă de 13 ani, fiului fostului preşedinte al FC Barcelona, Joan Laporta, va evolua la Arsenal Londra, anunţă presa spaniolă. Guim Laporta a fost crescut la Centrul de Formare al FC Barcelona şi joacă pe postul de fundaş dreapta. Motivul pentru care Guim va merge la Arsenal are legătură cu faptul că mama lui, care s-a separat de Joan Laporta şi se va muta la Londra, iar el vrea să stea cu ea.Guim Laporta face parte dintr-o serie de jucători care au trecut de la FC Barcelona la Arsenal, printre care Cesc Fábregas, Fran Mérida, Joan Miquel Toral şi Héctor Bellerín.

.........



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.