Sport

S-a dus şi dublul

Ziarul de Vrancea
23 sep 2011 530 vizualizări
Mari favoriţi în turneul open de la Bucureşti, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au fost eliminaţi în super-tie break din cauza unei ieşiri nervoase a suedezului

Perechea Robert Lindstedt/Horia Tecău (Suedia/Romania), principala favorită, a fost învinsă, ieri, cu scorul de  6-3, 2-6, 5-10, de cuplul Jordan Kerr/Travis Parrott (Australia/SUA), ratînd astfel calificarea în semifinalele turneului BRD Năstase-Ţiriac Open de la Bucureşti. Meciul a fost suspendat, joi seară, după primele două seturi, din cauza întunericului. Vineri, la scorul de 8-4, în super tie-break, Lindstest a avut o ieşire nervoasă, trimiţînd intenţionat o minge în afara complexului, iar arbitrul a penalizat perechea romano-suedeză cu un punct pentru comportament nesportiv, întrucît şi Tecău mai avea un avertisment. În sferturile de finală disputate ieri s-au înregistrat următoarele rezultate: Florian Mayer (Germania) – Alberto Ramos (Spania) 6-1, 6-2; Filippo Volandri (Italia) - João Souza (Brazilia) 6-2, 6-0; Pablo Andujar (Spania) – Andrea Gianessi (Italia) 6-3, 6-4; Juan Ignacio Chela (Argentina) – Andrea Seppi (Italia) 7-5, 6-3. Semifinalele (Chela – Andujar şi Mayer – Volandri) vor avea loc astăzi.
*Sorana Cîrstea, a cincea favorită, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Saint Malo (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari, trecînd în turul II după victoria în faţa spaniolei Eva Fernandez, cu 6-4, 6-3.  În sferturi, Cîrstea va juca în compania unei alte jucătoare din Spania, Laura Pous-Tio (Spania), cap de serie numărul 4, care a învins-o în turul doi pe Alexandra Cadanţu, scor 6-2, 6-4.
* Raluca Olaru a dispus, în primul tur al turneului de la Tbilisi, de Masa Peskiric (Slovenia) cu 6-3, 0-6, 6-3 şi a trecut şi de turul II de Polina Pehova (Belarus) cu 6-4, 6-4. Ea va juca, în sferturile de finală, cu o altă romancă, Elena Bogdan, învingătoare cu 6-4, 3-6, 6-2 în faţa austriecei Nikola Hofmanova. În proba de dublu de la Tbilisi, perechea Raluca Olaru/Lesia Ţurenko (Romania/Ucraina), cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinale în urma victoriei din meciul cu Olga Ianciuk/Maia Kaţitadze (Ucraina/Rusia), scor 6-1. 6-0.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.