Sport

În căutarea primei victorii

Dan Chiriac
15 sep 2011 902 vizualizări
FC Panciu - CSM Paşcani, azi, orele 17.00, în etapa a cincea a Ligii a treia la fotbal Echipa de fotbal FC Panciu va juca azi în cadrul etapei a cincea a Ligii a treia, în compania formaţiei CSM Paşcani.

Meciul se va juca la Panciu, cu începere de la orele 17.00. Pentru echipa pregătită de Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan, meciul de azi este foarte important, în condiţiile în care echipa nu a acumulat decît un punct în primele patru etape. Deşi au anunţat la începutul campionatului că au ca obiectiv clasarea între primele două formaţii, păncenii nu au reuşit în cele trei partide disputate decît un rezultat de egalitate cu Petrotub Roman. Asta în condiţiile în care în prima rundă au stat. Păncenii speră să spargă gheaţa la meciul de azi şi să obţină cele trei puncte puse în joc. Misiunea gazdelor nu va fi uşoară, oaspeţii fiind o echipă care a făcut meciuri bune în acest start de campionat. FC Panciu ar putea începe jocul de azi cu următoarea formaţie: Lazăr - Bălăiţă, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Duţu, Bucătaru, Tudor - Predoiu, Radu. Meciul de azi va fi condus la centru de Ionuţ Smeu - Brăila, ajutat la cele două linii de Constantin Pantilimonescu- Ploieşti şi Adrian Banu - Ploieşti. Observatori vor fi George Bedreagă - Galaţi şi Leonida Nedelcu - Buzău. CSM Focşani nu va juca în această etapă. Adversara sa, ACS Odorheiul Secuiesc, s-a retras din campionat. Profitînd de pauză, focşănenii au jucat un amical cu Energia Vulturu. Focşănenii au cîştigat cu 4 - 2 după golurile marcate de Milea, Tîrcă, Lida şi Negoiţă - Avramescu - Tudose. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:
FC Panciu - CSM Paşcani
CSM Rm. Sărat - SC Bacău
Aerostar Bacău - Rapid Suceava
Politehnica Galaţi - Petrotub Roman
ABC Stoicescu - Ceahlăul 2 Piatra Neamţ
Cetate Tg. Neamţ -Oţelul 2 Galaţi
Sporting Suceava - FCM Dorohoi
CSM Focşani - va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.