Sport

Te pui cu italienii?

Ziarul de Vrancea
14 sep 2011 756 vizualizări
* rezultat neaşteptat pe “Nou Camp”, în Liga Campionilor: Barcelona - Milan 2-2, oaspeţii au deschis şi au închis scorul * Şahtar a pierdut la Porto, încheind meciul în nouă oameni * Barcelona a deschis balul Ligii Campionilor într-o atmosferă triumfală pe “Nou Camp”, dar catalanii au savurat prea puţin momentele festive, fiindcă după 30 de secunde de joc cu AC Milan, rosso-nerii au deschis scorul! O acţiune individuală prelungită a lui Prato şi un şut sănătos au amuţit arena catalană

Golul milanez nu a închis jocul, fiindcă ceea ce a urmat a fost masacru la poarta excelentului Abbiati. Messi, într-o vizibilă poftă de joc, a inventat o pasă de efect pentru Pedro şi portarul italian n-a avut ce face. Iar în startul părţii secunde, David Villa a şutat perfect din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. A urmat binecunoscutul “tiki-taka Barcelona”, dar Milan a egalat în timpul suplimentar, la o fază fixă!
“Minerii” din Doneţk, sfătuiţi de Mircea Lucescu, au abordat curajos partida de la Porto. Meciul părea a curge bine pentru Şahtar, dar echipa ucraineană a avut o verigă slabă: fundaşul Rakiţki. Acesta l-a faultat în careu pe Fernando (’10), dar Hulk a ratat lovitura de pedeapsă. După două minute, Şahtar a deschis scorul, prin Adriano, după ce portarul Helton a ratat intervenţia la centrarea lui Willian. Hulk s-a răzbunat, egalînd printr-un şut de la 35 de metri, iar în min. 40, “bestia nera”, Rakiţki, i-a pus o talpă lui Moutinho, lăsîndu-şi echipa în zece oameni. Obligată la un 4-2-2-2, echipa lui Lucescu (în care Raţ a fost integralist) n-a mai rezistat asaltului lusitanilor, care au înscris golul victoriei. Iar Şahtar a mai suferit o eliminare: Cihrînski (’90).
Grupa E: Chelsea – Leverkusen 2-0. D. Luiz (’67), Mata (’90); Genk – Valencia 0-0.
Grupa F: Olympiakos Pireu – Marseille 0-1. Lucho (’51); Dortmund – Arsenal 1-1. Perisic (’88) / van Persie (’42).
Grupa G: Porto – Şahtar 2-1. Hulk (’28), Kleber (’51) / L. Adriano (’12); Apoel Nikosia – Zenit 2-1 (!).  Manduca (’73), Almeida (’75) / Zîrianov (’63). Br. Alves (Z) a fost eliminat în min. 76.
Grupa H: Barcelona – Milan 2-2. Pedro (’36), Villa (’49) / Pato (‘1), Thiago (‘90^2);  Viktoria Plzen – BATE 1-1. Bakos (’45) / Bressan (’69)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Madalin Blidaru, acum 4578 zile, 19 ore, 57 minute, 29 secunde
Mă îndoiesc că în lotul milanez a existat vreun jucător cu numele „Prato”.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.