Sport

Începe Liga a cincea, dar şi competiţiile de copii şi juniori

Dan Chiriac
7 sep 2011 1229 vizualizări
In următoarele zece zile, AJF Vrancea va stabili programul tuturor întrecerilor ce vor fi organizate în sezonul 2011/2012

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul competiţional al Ligii a cincea, dar şi a întrecerilor de copii şi juniori printre care se află şi Superliga Copiilor. Astfel, azi, de la orele 18.00, toţi reprezentanţii cluburilor cu activitatea destinată exclusiv copiilor şi juniorilor se vor întîlni pentru a pune la punct programul campionatului naţional al juniorilor - faza judeţeană Vrancea. Vor fi organizate următoarele competiţii: Cupa Speranţelor - copii născuţi 2004, Memorialul „Gheorghe Ene” - copii născuţi după 1 ianuarie 2003, Memorialul „Gheorghe Ola” - copii născuţi după 1 ianuarie 2002, juniori E - jucători născuţi după 1 ianuarie 2001, juniori D - jucători născuţi după 1 ianuarie 1999, juniori C - jucători născuţi după 1 ianuarie 1997 şi juniori A 1 - jucători născuţi după 1 ianuarie 1993. Aceste competiţii sînt destinate cluburilor de Liga a treia şi cele cu activitea exclusivă de creştere a copiilor şi juniorilor şi care sînt afiliate la FRF sau AJF Vrancea. Conducerea AJF Vrancea a stabilit şi întîlnirea reprezentanţilor echipelor din Superliga Copiilor. Aceasta va avea loc pe 21 septembrie, la orele 17.00, la sediul asociaţiei, urmînd ca sezonul să înceapă pe 25-26 septembrie. Competiţia este destinată copiilor născuţi după 1997 şi mai mici. Este obligatorie prezenţa echipelor din Superliga Vrancei, iar opţional se pot înscrie echipele din Liga a cincea, dar şi şcolile generale din judeţ. „Nu se pot înscrie cluburile de Liga a treia, cît şi cele cu activitate de copii şi juniori”, ne-a precizat Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Legitimările jucătorilor pentru această competiţie se va face în baza unei cereri, a unei copii după cartea de identitate şi două poze tip buletin. AJF Vrancea a stabilit totodată ca reprezentanţii echipelor de Liga a cincea să se reunească miercuri, 14 septembrie, de la orele 17.00, la stadionul „Milcovul”. Liga a cincea va debuta pe 25-26 septembrie, urmînd ca sistemul competiţional să se stabilească la  şedinţa respectivă. Comisia Tehnică din cadrul AJF Vrancea va organiza pe 29 septembrie, de la orele 14.00, examenul pentru a doua generaţie de antrenori din Vrancea care pot obţine licenţa UEFA C. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.