Sport

SMS Sportiv: O victorie si un esec la debut:

Dan Chiriac
5 sep 2011 810 vizualizări
Ieri a debutat o noua editie a canmpionatului national de fotbal al juniorilor republicani. Stadionul Milcovul din Focsani a programat o dubla intre CSM Focsani si LPS Iasi


. In partida juniorilor A, CSM Focsani s-a impus cu scorul de 2 - 1, la capatul unui meci dominat de echipa pregatita de Daniel Banica. Echipa focsaneana a debutat cu dreptul si a cistigat la capatul unui meci reusit in care a marcat doua goluri, a trimis de doua ori mingea in bara si a ratat alte ocazii de gol. In meciul juniorilor B, CSM Focsani a cedat cu 2 - 3 in fata iesenilor. Formatia pregatita de Puiu Oprisan a facut un meci bun, dar greselile din defensiva a costat-o. (D.C.)
Echipa de futsal a jucat la Odorhei:
Echipa de futsal, liga I, CSM Focsani 2007 a debutat aseara in noua editie de campionat, jucind in deplasare in compania echipei ACS Odorheiu Secuiesc. Meciul s-a desfasurat pe terenul harghitenilor, aseara tirziu, dupa inchiederea editiei noastre. Peste trei zile, focsanenii vor avea de efectuat o noua deplasare, la Tg. Mures. Focsanenii vor juca tot in deplasare la Tg. Mures, in compania echipei City’Us Tg. Mures, campioana Romaniei. Abia in etapa a treia, focsanenii vor evolua in fata propriilor spectatori. (D.C.)     
Doctor GSM a cistigat derby-ul etapei:
Liga de minifotbal - editia a II-a a continuat la finalul saptaminii trecute cu partidele rundei a treia. Doctor GSM a cistigat partida disputata in fata formatiei TEOMAX, cu scorul de 5 - 2. Intr-o alta partida, echipa IPA Jandarmii a trecut cu scorul de 4 - 3 de Ripensia Odobesti. Restul meciurilor s-aiu deasfasurat aseara dupa inchiderea editiei noastre. (D.C.)
LPS Focsani - locul 8 la turneul de rugby din Bucuresti:
Echipa de rugby U14 de la LPS Focsani s-a clasat pe locul 8 in turneul national desfasurat la finalul saptaminii trecute la Bucuresti. Echipa focsaneana pregatita de Viorel Ion si Romeo Paun a pierdut finala pentru locurile 7 - 8 disputata pe stadionul Arcul de Triumf, in compania formatiei CSS Birlad. Vaslueienii s-au impus la finalul timpului regulemantar cu scorul de 10 - 5. Turneul desfasurat in capitala a adunat la start echipe din toata tara, competitia desfasurindu-se pe mai multe categorii de virsta. (D.C. )
"La masa verde" cu Laurentiu Muscalu:
In aceasta seara, de la ora 18.30, la Focus TV, jurnalistul Laurentiu Muscalu va modera prima editie din sezonul de toamna a emisiunii sportive "La masa verde". Invitatii din studio vor fi Marian Brutaru, antrenor la Scoala de Fotbal Prosport, si Petre Plopeanu, presedintele CD al CSM 2007 Focsani. Cei trei vor discuta despre problemele cu care se confrunta in acest moment fotbalul din Vrancea. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.