Sport

Prosport a cistigat trei trofee la Tecuci

Dan Chiriac
5 sep 2011 1556 vizualizări
Trei grupe de copii de la Prosport au cistigat "Cupa Municipiului Tecuci"

La grupa 1999, jucatorii de la Prosport Focsani au cistigat trofeul dupa loviturile de departajare. Scorul final al meciului disputat impotriva echipei Sageata Tecuci a fost 8-7. Cel mai bun jucator al competitiei a fost desemnat Fabio Nistor de la Prosport Focsani. La grupa 2000, Prosport a cistigat cu 6-4 in fata CSS Tecuci. Golurile au fost inscrise de Dorinel Ciolan, Robert Pasalau, Octavian Mocanu, fiecare cite doua goluri. La 2001, Prosport a cistigat cu scorul de 9-2 impotriva echipei Sageata Tecuci. Golurile au fost inscrise de Marian Milea, Rares Dobrescu si Stefan Ciulin cite doua goluri, Alexandru Lambru, Radu Florin si Abel Sava, cite un gol de fiecare. Grupele 2000 si 2001 sint pregatite de profesorul Ionut Constantinescu. La grupa 2000, cel mai bun fotbalist al turneului a fost desemnat atacantul de la Prosport, Dorinel Ciolan, iar la grupa 2001, jucatorul competitiei a fost mijlocasul focsanenilor, Marian Milea. Marian Covaci, Ionut Constantinescu, Marian Brutaru, Adrian Schineste, Stan Rodinel si Laurentiu Muscalu sint antrenorii de la Prosport. Scoala de fotbal are zece grupe de virsta: 1995-1996, 1997, 1998,1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 si 2005 Pentru detalii puteti accesa site-ul clubului, www.prosport2009.ro sau puteti suna la numarul de telefon 0754.929.159. (G.D.)

CSM Focsani, locul 13 la Kinder Cup


Grupa de copii 2002 de la CSM Focsani s-a clasat pe locul 13 la turneul desfasurat timp de cinci zile la Tg. Mures. Jucatorii pregatiti de Elvis Ilas au avut ocazia sa se califice intre primele opt echipe, dar au pierdut vineri seara meciul disputat in compania echipei Ceahlaul Piatra Neamt. In turneul pentru locurile 9 - 16, echipa de la CSM a obtinut doua victorii si a pierdut un joc, clasindu-se in final pe locul 13. (D.C.) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.