Sport

CSM Focsani a cistigat turneul de handbal de la Bucuresti

Dan Chiriac
5 sep 2011 1219 vizualizări
Echipa focsaneana s-a impus in fata echipei Dinamo 2 Bucuresti cu 29-19 Echipa de handbal CSM Focsani a cistigat turneul desfasurat la finalul saptaminii trecute in Sala Politehnica din Bucuresti

. La acest turneu au luat parte echipele CSM Focsani, Stiinta Universitar Bucuresti, Dinamo 2 Bucuresti si HC Alexandria. Primul joc al turneului le-a pus fata in fata pe CSM Focsani si Dinamo 2 Bucuresti, echipa alcatuita din jucatori tineri. Focsanenii s-au impus cu scorul 29-19, dupa ce la pauza scorul a fost 15-7. “Am dominat categoric meciul cu Dinamo, o echipa ce are componenti juniori si jucatori tineri, care au incercat sa ne puna probleme, dar experienta noastra si-a spus cuvintul”, ne-a spus antrenorul Lucian Tucan, de la CSM Focsani 2007. In al doilea meci al turneului, Stiinta Universitar Bucuresti a trecut cu scorul de 29-20 de HC Alexandria. Ieri dimineata s-au disputat cele doua finale ale turneului, in fiinala mica HC Alexandria a invins cu 24-20 pe Dinamo 2 Bucuresti. Finala turneului a fost cel mai echilibrat meci decis abia dupa executarea aruncarilor de la sapte metri. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 27-27, elevii antrenorului Lucian Tucan impunindu-se finalmente cu 32-31, focsanenii fiind mai precisi la executarea loviturilor de departajare. „Am Avut o evolutie foarte buna pe tot parcursul turneului si am reusit sa invingem, desi am avut tot timpul pe teren si un junior. Adversarii au recunoscut superioritatea echipei noastre si sint multumit ca am avut o evolutie de acest fel inainte de startul Diviziei A la handbal”, ne-a mai spus Lucian Tucan. Echipa focsaneana va juca in perioada urmatoare o alta partida de verificare in compania celor de la CSU Galati. Data exacta a meciului va fi stabilita de comun acord de conducerea celor doua echipe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.