Sport

Blestemul ultimelor minute

Dan Chiriac
2 sep 2011 857 vizualizări
Ambele echipe vrincene au ratat victoria pe final u CSM Focsani- Rapid Suceava 1- 1 (0-0), FC Panciu - Petrotub Roman 1 - 1 (0-0), in etapa a treia a Ligii a treia

CSM Focsani a facut un nou pas gresit pe teren propriu, desi a condus pina in minutul 88 al meciului disputat aseara in compania echipei Rapid Suceava. Meciul de la Panciu a fost tras la indigo, gazdele marcind in repriza a doua, dar ratind victoria pe final. Pe stadionul “Milcovul”, focsanenii au dominat categoric prima repriza, dar au marcat abia in minutul 66, dupa o executie de senzatie a lui Sapunaru. Din pacate, fragilul avantaj nu a durat decit pina in minutul 88, cind oaspetii au egalat dupa o faza care nu anunta foarte multe.  Partida de ieri a inceput pe o ploaie torentiala, iar oaspetii au marcat primii in minutul 10 prin Sumanariu, dar reusita a fost anulata pe motiv de ofsaid. Focsanenii s-au intrecut apoi in ratari. Toader – minutul 23, Sontu – 33 si Milea – bara - in minutul 34, avind posibilitatea sa deschida scorul. Toader a intervenit salvator in fata lui Sumanariu in minutul 40, iar Dumitriu a avut ultima ocazie a reprizei in minutul 44. Dupa pauza, fostul jucator al CSM-ului, Paul Bosancu, in prezent la Rapid Suceava, a ratat cu poarta goala dupa ce a driblat portarul si a nimerit bara. Sapunaru a deschis scorul dupa un sut din unghi care a lovit bara inainte de intra in plasa. Oaspetii au egalat cu trei minute inainte de final, Ionesi reusind sa egaleze cu o lovitura de cap. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Stanciu, Stefan, Craciun, Nistoroiu – Dumitriu (80 Mindrescu), Toader, Sontu, Suvac - Milea (88 Tirca), Sapunaru. Oaspetii i-au avut in teren pe urmatorii: Pascal – Bosancu, Plamada, Ailenei, Oniu – Suleru (67 I. Plamada), Stanescu (35 Golofca), Ghiviziu, Semeghin – Sumanariu (77 Romaniuc), Ionesi. FC Panciu a avut o soarta identica, dupa ce oaspetii au egalat in ultimele secunde ale meciului. Oaspetii puteau deschide scorul inca din startul partidei, dar au irosit ocazia in situatia de singur cu portarul. Predoiu putea marcal in minutul 10, dar a ratat din interiorul careului. Pina la pauza, ambele echipe au ratat alte ocazii de poarta. Pancenii au deschis scorul imediat dupa pauza. Bucataru a centrat perfect in fata portii, iar Stoian a marcat cu o lovitura de cap (47). Si cind toata lumea se pregatea se plece acasa, oaspetii au egalat in ultimele secunde de joc prin Tapu. FC Panciu a jucat cu: Lazar – Besa, Gurguiatu, Stan, Balaita - Bucataru, Stoian, Dutu, Mihai – Tudor, Predoiu. Au mai intrat: Bira, Costin, Galateanu. Dupa trei etape, CSM Focsani are cinci puncte in clasament, iar FC Panciu doar unu. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:
CSM Focsani – Rapid Suceava 1-1
FC Panciu – Petrotub Roman 1 – 1
SC Bacau – FCM Dorohoi 2 – 0
Sporting Suceava  - Otelul 2 Galati 3 – 0
ABC Stoicescu – Aerostar 3 - 1
Cetate Tg. Neamt – Ceahlaul 2 Piatra Neamt 0 - 0
CSM Rm. Sarat – CSM Pascani 0 -1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.