Sport

Victorii impartite la handbal intre Focsani si Ploiesti

Dan Chiriac
31 aug 2011 933 vizualizări
Ieri dimineata, la Sala Polivalenta din Focsani a avut loc o dubla partida amicala intre echipele LPS Academica Focsani si CSS Ploiesti. Primul joc a opus formatiile de junioare I ale celor doua cluburi.

A fost un meci dominat la inceput de oaspete, dar care a fost cistigat in cele din urma de focsanence, care au aratat inca odata ca au forta sa revina, dupa ce la turneul amical de saptamna trecuta au invins pe LPS Braila, desi au fost conduse mare parte din joc. In meciul de ieri, CSS Ploiesti a condus la pauza cu 13-10, iar in repriza a doua s-a distantat la 22-17. Din acest moment, elevele pregatite de antrenoarea Doina Ene au facut legea pe teren si au intors scorul in favoarea lor. La final, LPS Academica s-a impus cu 27- 24. In meciul junioarelor II, ploiestencele si-au luat revansa in fata unei echipe aflate la debut. Oaspetele s-au  impus cu 23- 18 (14-10), dar pentru LPS Academica urmeaza parcursul din campionat. „Sint foarte multumit de jocul junioarelor II in conditiile in care se aflau la primul meci. Ma asteptam sa fie mai rau, dar chiar avem potential”, ne-a spus Emil Crihana, sponsorul echipei LPS Academica. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.