Sport

Bucataru va uita cel putin pentru o zi de gazonul verde

Dan Chiriac
31 aug 2011 1885 vizualizări

Octavian Bucataru, jucatorul echipei de fotbal FC Panciu si arbitru in cadrul Colegiului Judetean Vrancea, va spune “Da” in fata ofiterului starii civile simbata dupa-amiaza. Acesta se va insura cu Andreea Alina, o tinara de 22 de ani, pe care o cunoaste inca din copilarie. “Sintem vecini, ne stim de o viata. Acum am decis sa facem pasul”, ne-a spus Octavian Bucataru. Fericitul eveniment va incepe simbata la ora 17.30 la Teatrul Municipal “Maior Gheorghe Pastia”, unde va avea loc cununia civila. Apoi, mirii vor merge la Biserica Brigazii 282 Mecanizata din Focsani. Petrecerea va avea loc la Restaurantul “Elegance”. Nasii tinerilor casatoriti vor fi patronii Pizzeriei “Venezia” din Focsani, Sorin si Crina Raileanu. Din pacate, luna de miere a celor doi va fi aminata pentru ceva timp. “Nu pot sa plec, sint in plin campionat la Panciu”, ne-a spus Bucataru care ii asteapta la nunta pe actualii sai colegi de la Panciu, dar si pe fostii lui coechipieri de la CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gaby, acum 4621 zile, 1 ora, 4 minute, 20 secunde
BUCATARU S-A NASCUT TALENT SI A MURIT SPERANTA...PACAT...o spune un suporter al echipei CSM FOCSANI...!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.