Sport

Voleibalistele au fost invinse de legitimatele Buzaului

Alex Smeu
22 mar 2006 1365 vizualizări
Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" a terminat pe locul 3 la etapa zonala de volei feminin.

In perioada 10 - 12 martie, la Buzau a avut loc etapa de zona a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la volei feminin pe licee. La competitie au participat cistigatoarele etapelor judetene din Vrancea, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Braila. Reprezentanta judetului Vrancea, Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, a fost insotita la competitie de profesorii Florin Eufrosie si de Dumitru Bostanaru, ultimul oficiind ca arbitru al turneului. Echipa focsaneana a reusit sa se impuna in partidele jucate cu formatiile din Braila si Galati, insa au pierdut in fata echipei constantene. Echipa focsaneana a fost invinsa si de reprezentativa Buzaului, intr-o partida in care adversarele au folosit doar sportive legitimate, in ciuda faptului ca regulamentul prevede exact invers. Etapa zonala a fost cistigata de echipa Buzaului, urmata de Liceul "Tomis" din Constanta, Focsaniul terminind pe 3. Lotul deplasat de antrenorul Florin Eufrosie la acest concurs a fost urmatorul: u Georgiana Gaureanu (capitan), Ana-Maria Avornicului, Cristina Gugonea, Alexandra Trompac, Florina Cozma, Adina Iacobu,Madalina Macovei, Georgiana Cotea. "Noul regulament al competitiei, valabil din decembrie 2005, regulament care se schimba, culmea, in fiecare an, nu se stie dupa ce criterii si interese, lasa loc, in ciuda aparentelor, la interpretari, ajungindu-se ca la astfel de competitii sa existe situatii mai mult decit ciudate. Astfel, desi este stipulat in regulament ca aceasta competitie este destinata sportului de masa, la care sa participe elevi care nu sunt angrenati in competitiile sportive cu elevi legitimati, exista o "scapare" care permite totusi ca acestia sa se inscrie la competitie daca in actualul an competitional s-au retras din competitiile cu sportivi legitimati", a declarat antrenorul profesor al Colegiului "Economic".

S-a ajuns astfel la situatia ca o echipa obisnuita de liceu sa joace cu un adversar care era evident superior, cu multi ani petrecuti in divizia scolara destinata elevilor legitimati. Echipa Colegiului "Economic" din Focsani a beneficiat de intelegerea si ajutorul directorului Stefan Radu, dar si de sprijinul unor sponsori precum S.C. E\'Satya SRL (director Constantin Buchidau) si S.C. Arvom

S.A. Adjud (director Costinel Buliman).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.