Sport

Adrian Porumboiu: "O sa le dau banii jucatorilor cu mare placere"

Dan Chiriac
29 aug 2011 712 vizualizări
u dupa calificarea in grupele Europa League, Porumboiu a recunoscut ca prima de joc in valoare de 50.000 de euro pentru fiecare jucator va fi platita pina la finele lunii august




Adrian Porumboiu se gindeste sa treaca de grupe si sa faca istorie cu echipa pe care o patroneaza. Lazio Roma, Sporting Lisabona si FC Zurich sint echipele cu care se bate Vasluiul pentru primavara. (Laurentiu MUSCALU) 

R.: Calificare meritata?

A.P.: Da. Ne-am calificat in grupele Europa League in fata unei echipe cu un buget net superior noua. Am avut mari probleme de lot, dar am facut la Praga un joc excelent si ne-am calificat. Sparta Praga este un club cu o istorie aparte, infinite in anii 1800, asa ca performanta noastra este extraordinara.

R.: Care este obiectivul pentru grupe?

A.P.: Sa iesim din aceasta serie si sa ne calificam mai departe, in primavara europeana. E greu, dar ar fi o mare performanta. Lazio Roma, Zurich si Sporting Lisabona sint echipe mari, dar ne vom bate pina la capat. 

R.: Ce jucator al Vasluiului v-a placut cel mai mult?

A.P.: Sinmartean. A fost de departe cel mai bun de pe teren. Pot spune ca a fost extraterestru. Este un jucator fenomenal. A facut cel mai bun joc din cariera sa.

R.: Echipa?

A.P.: Determinata si profesionista. Wesley a intrat accidentat si cred ca asta spune totul despre dorinta echipei de calificare. Am ratat mult la 0-0 si cred ca un egal era echitabil. Vasluiul a scos din cursa o echipa cu mari performante la nivel international. A dat jucatori de valoare mondiala si sint convins ca Vasluiul nu se va opri aici. Ar fi si pacat sa nu ne gindim la iesirea din grupe. 



R.: V-au luat banii jucatorii....

A.P.: Sint bani care vin de pe urma muncii lor. O s le dau banii cu cea mai mare placere.

R.: Ati intrat in galeria marilor echipe ale Romaniei....

A.P.: Este prea mult spus. Am investit multi bani in acesti ani si era normal sa vina si performanta pe plan international. Mai avem mult de munca inainte de a intra in galeria marilor echipe. Sa ne vedem lungul nasului. Vasluiul va incerca sa treaca de grupe, chiar daca la acest nivel nu mai exista echipe slabe.

R.: Ce fotbalisti veti transfera?

A.P.: E greu sa stim acum ce jucatori liberi de contract vom gasi acum. Sintem atenti la tot ce se intimpla si vom aduce numai fotbalisti titulari, care sa joace. Nu vom lua rezerve, sa umplem banca suspinelor. Am avut ceva probleme la nivelul lotului, multe accidentari si asta s-a vazut in meciurile de la acest inceput de sezon.

R.: Liga Campionilor este un vis realizabil?

A.P.: Vasluiul se va bate la titlu si in acest an. Investitiile pe care le-am facut in toti acesti ani ne fac sa credem ca avem puterea sa fim pe primul loc. Am inceput mai greoi campionatul si nu mai e loc si de alti pasi gresiti. E bine ca se joaca pe teren si mai sint rezultate surpriza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.