Sport

Handbal de calitate la Sala Polivalenta

Dan Chiriac
25 aug 2011 1379 vizualizări
CSM Focsani va sustine simbata si duminica o dubla cu Universitar Stiinta Bucuresti u LPS Academica organizeaza un patrulateral la care mai iau parte formatiile din Bacau, Braila si Tg. Secuiesc

Echipa de handbal CSM Focsani va disputa la finalul acestei saptamini doua partide de pregatire. Adversara focsanenilor va fi colega de serie, formatia Universitar Stiinta Bucuresti. Partidele vor avea loc la Sala Polivalenta din Focsani, simbata de la orele 18.30 si duminica de la orele 11.30. Antrenorul Lucian Tucan va incerca sa testeze jucatorii inainte de startul campionatului. „Speram sa fie doua partide utile in compania unei echipe puternice. Apoi, vom vedea ce mai este de facut pentru a termina procedurile de inscriere in campionat. Noi am facut cererea de inscriere, dar avem alte probleme legate de contractele jucatorilor”, ne-a spus Lucian Tucan, antrenorul echipei CSM Focsani 2007. In campionatul care va debuta pe 18 septembrie, jucatorii pregatiti de Lucian Tucan se vor duela cu alte 13 formatii. Adversarele focsanenilor in campionat vor fi Dinamo Bucuresti, Universitatea Galati, LPS Piatra Neamt, Universitatea Tirgoviste, CSM Bacau 2010, CS Triumf Municipal Calarasi, Politehnica Iasi, Universitatea Bucovina Suceava, AS Club de Handbal Teleorman Alex, CSM Focsani 2007, HC Dunarea Braila, HC Vaslui, CS Interhandball Bucuresti, CS Universitar Stiinta Bucuresti. Campionatul va incepe pe 18 septembrie. Majoritatea meciurilor se vor juca duminica dimineata. Programul turului va fi anuntat de FRH in zilele urmatoare.

LPS Academica Focsani organizeaza turneu la Polivalenta


Echipa de handbal feminin LPS Academica Focsani organizeaza la Focsani in acest weekend Cupa "Vrancea FRH 75" la handbal feminin pentru junioare. Programul turneului este urmatorul:
Simbata 27 august:
Ora 10.00: KTE Tg. Secuiesc - C.S.S. Bacau
Ora 11.45: Academica Focsani - L.P.S. Braila

Ora 15.30: KTE Tg. Secuiesc - L.P.S. Braila
Ora 17.15: Academica Focsani - C.S.S. Bacau

Duminica 28.08

Ora 8.30: KTE Tg. Secuiesc - Academica Focsani
Ora 9.45: L.P.S. Braila - C.S.S. Bacau
Totodata, conducerea clubului focsanean a reusit sa perfecteze transferul a cinci jucatoare din cele noua aflate in tratative cu echipa Academica. Astfel, Laura Caloian - LPS Buzau - portar, Ene - LPS Suceava - inter dreapta, Lavinia Tatarusanu - LPS Suceava - centru, Andreea Petruneac - LPS Suceava - portar si Madalina Ivaniuc - LPS Suceava - inter stinga au semnat cu echipa focsaneana si vor juca sub comanda antrenoarei Doina Ene in sezonul 2011/2012. „Incercam in continuare sa ne intelegem cu jucatoarele si cu clubul din Constanta pentru transferul altor jucatoare”, ne-a spus Emil Crihana, sponsorul echipei LPS Academica. Obiectivul formatiei focsanene pentru acest campionat este calificarea la turneul semifinal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.