Sport

Berea de Plzen curge valuri

Ziarul de Vrancea
25 aug 2011 675 vizualizări
Viktoria s-a calificat in premiera in grupele Ligii Campionilor

Singura surpriza din ziua a doua a retururilor play-off-ului Ligii Campionilor, s-a produs la Graz, unde echipa locala Sturm a fost eliminata de BATE Borisau. Eliminarea “furtunosilor” din orasul lui Schwarzenegger n-ar fi o surpriza in sine, fotbalistii din Belarus participind si acum doi ani in grupele UCL, insa rezultatul din tur, 1-1 la Borisau (sau Borisov, pe denumirea ruseasca) dadea sanse mai mari austriecilor. Insa BATE a... batut pe stadionul ce poarta numele fortosului “Terminator” cu 2-0, prin golurile marcate de Volodko (’36) si Simic (’55).
“Tunarii” din Londra au trecut prin oarece emotii la Udine, dupa fragilul avantaj de pe “Emirates” (1-0). Mai ales ca Antonio di Natale echilibrase, in min. 39 la general. Robin van Persie a incurcat socotelile friulanilor, egalind in min. 55, insa patru minute mai tirziu, Udinese a avut sansa unui penalty, insa portarul polonez al Arsenalului, Wojciech Szczesny, a aparat sutul lui di Natale. Viitoarea echipa a lui Torje (care, oricum, n-are dreptul sa evolueze pentru Udinese in Cupele Europene) a cazut dupa aceasta ratare si Arsenal a mai inscris odata, prin Theo Walcott (’69). O premiera va fi prezenta in grupe a echipei cehe Viktoria Plzen, care invinsese, in tur, la Copenhaga, cu 3-1. Echipa daneza a condus la pauza prin golul lui Bolanos (’32), dar cehii s-au luptat in repriza secunda si au cistigat cu 2-1, golurile apartinind lui Bakos (’67) si Duris (‘90^3). Iar berea de Plzen a curs valuri.
In celelalte doua meciuri s-au calificat favoritele: Rubin Kazan – Olympique Lyon 1-1 (1-3, in tur). Natcho (’77) / B. Koné (’87); Benfica Lisabona – Twente Enschede 3-1 (2-2). Witsel (’46,’66), Luisão (’59) / Ruiz (’85). Reamintim ca din meciurile primei zile s-au calificat Bayern München, Apoel Nikosia, KRC Genk, Dinamo Zagreb si Villarreal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.