Sport

Revelionul de la miezul noptii

Dan Chiriac
18 mar 2006 919 vizualizări
Peste 500 de suporteri stelisti si peste o suta de masini au blocat traficul in Focsani, timp de mai bine de doua ore.

Joi seara, in jurul orelor 22.00, localurile din oras au fost luate cu asalt de suporterii stelisti, dornici sa asiste la meciul favoritilor. Golurile lui Nicolita si Iacob au scos suporterii in strada. La doar citeva minute dupa terminarea meciului de la Sevilla, aproximativ 500 de focsaneni au invadat Piata Unirii. Peste o suta de masini au defilat pe strazile orasului in zgomotul claxoanelor. Oamenii cocotati pe capota masinii sau chiar urcati pe cupola au strigat pina au ragusit pentru favoritiii lor. In doar citeva minute, suporterii stelisti au reusit sa opreasca circulatia pe bulevardul Unirii, in timp ce echipajelor de politie si jandarmilor nu le-au ramas decit sa priveasca la spectacolul dat de stelisti. In majoritate tineri, suporterii stelisti au strigat mai bine de doua ore bucuria pe strazile orasului. Dupa o jumatate de ora, petrecuta in Piata Unirii, stelistii au plecat spre cartierul Sud. Dupa orele 1.00 din noapte, pe bulevardele din Focsani au rasunat refrenele preferate ale galeriei steliste: "Romania, Steaua/ Europa, Steaua/ Oriunde, Steaua. Campionii din Ghencea, dar si slagarul Maria, al formatiei "Scooter", devenit imnul clubului Steaua. In intersectiile din oras, stelistii au incins adevarate hore, blocind, pret de citeva minute, traficul. Pe linga stelistii care au iesit in strada, alte sute de persoane au stat in balcoane si la ferestre si au salutat multimea care isi cinta bucuria pe strazile Focsaniului. Dupa doua ore de bucurie, stelisti s-au intors spre casele lor ori s-au oprit la restaurantele din oras, unde si-au continuat petrecerea pina la primele ore ale diminetii. Stelistii din Focsani au promis ca, dupa meciul din sferturile de finala, o vor face si mai lata si le-au cerut favoritilor sa aduca Cupa UEFA la Bucuresti, in Ghencea. Ramine de vazut cine se va bucura peste doua saptamini, dupa dubla mansa dintre Rapid si Steaua, din sferturile de finala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.