Sport

Stancu se tine de Galata

Ziarul de Vrancea
18 aug 2011 702 vizualizări
Formatia Galatasaray, cu atacantul Bogdan Stancu titular, a fost invinsa, in deplasare, scor 0-1, de echipa Olympiakos Pireu, intr-un meci amical disputat miercuri seara, zi in care presa turca a scris ca romanul va pleca la gruparea Orduspor sub forma de imprumut.

Unicul gol al partidei a fost inscris de Mirallas, in primul minut de joc. Bogdan Stancu a evoluat pentru Galatasaray pina in minutul 58, cind a fost inlocuit cu Aydin Yilmaz. Stancu a spus ca doreste sa ramina la gruparea din Istanbul, deoarece nu vrea sa faca un pas inapoi in cariera.  "Anul trecut au fost mai multe probleme, nici jocul nu a mers, nici echipa, au fost probleme in conducere, fel si fel de probleme. De asta si evolutia mea nu a fost pe masura. Sezonul asta ma pregatesc intens si nu imi doresc sa fac un pas inapoi. Eu stiu ca voi ramine aici, unde avem un proiect. Eu vreau sa ramin aici, sint constient unde am ajuns, nu vreau sa fac o greseala sa plec", a spus Stancu.
Insa la finalul meciului cu Olympiakos, tehnicianul Fatih Terim a vorbit despre plecarea internationalului turc Arda Turan la Atletico Madrid, precizind ca este clar ca locul lasat de acesta la Galatasaray nu va fi ocupat de Stancu. "Speram ca Arda va avea succes la Atletico si noi aici. Este clar ca locul lasat liber de el nu va fi ocupat de Stancu. Mai avem timp. Am putea face transferuri", a spus Terim.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.