Sport

Coloana Sport national: Glen Johnson, totusi

Ziarul de Vrancea
17 aug 2011 675 vizualizări
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anuntat, pe Twitter, ca isi va pune centura in joc, la 5 noiembrie, in cadrul unei gale in care il va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, in virsta de 42 de ani.

"Promotorul Interbox Jean Bedard a confirmat ca voi lupta cu Glen Johnson", a scris pe Twitter pugilistul roman. Jamaicanul Glen Johnson, 42 de ani, a disputat 68 de partide in cariera, reusind sa cistige 51 (35 prin knock-out), pierzind 15 si remizind de doua ori. Potrivit presei canadiene, intilnirea Bute - Johnson va avea loc la Bell Centre din Montreal

La un pas de podium

 


Sportiva Cornelia Deiac a ocupat, ieri, locul patru in finala probei de saritura in lungime, la Jocurile Mondiale de la Shenzhen (China). Atleta tricolora a sarit 6.45 metri, fiind depasita in finala de rusoaicele Anna Nazarova (medalie de aur, 6.72 metri), Iulia Pidluzhnaia (argint, 6.56 metri) si nemtoaica Melanie Bauschke (bronz, 6.51 metri). Tot miercuri, in finala la 100 de metri, Andreea Ograzeanu s-a clasat pe locul 6, cu 11.49 secunde, proba fiind cistigata de jamaicana Carrie Rusell (11.05 secunde, cel mai bun timp al carierei).Delegatia Romaniei a obtinut pina in prezent 10 medalii la Jocurile Mondiale Universitare.
Doua infringeri la dublu
Jucatoarele de tenis Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru au fost eliminate in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare totala de 2.050.000 de dolari. Monica Niculescu si Shahar Peer (Israel) au fost invinse de cuplul american Liezel Huber/Lisa Raymond, cap de serie numarul 5, scor 1-3, 3-6. Alexandra Dulgheru si italianca Alberta Brianti au fost intrecute de perechea ceha Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, favorite numarul 7, scor 4-6, 5-7.


Sneijder nu se vinde


Presedintele Internazionale Milano, Massimo Moratti, a dat asigurari, ieri, ca Wesley Sneijder va "ramine", in ciuda zvonurilor privind o posibila plecare si a recunoscut ca Samuel Eto'o ar putea pleca in Rusia, la Anji Mahacikala. "Sneijder va ramine. Pentru el nu a existat nici cea mai mica negociere", a declarat Moratti in Gazzetta dello Sport. Presedintele interist a recunoscut, in schimb, ca atacantul camerunez ar putea pleca la Anji, pentru o suma intre 20-30 de milioane de euro pentru Inter si un salariu anual de 15-20 de milioane pentru jucator.  Pentru a-l inlocuit pe Eto'o, Moratti a recunoscut contactele pentru uruguayanul Diego Forlan (Atletico Madrid) si argentinianul Ezequiel Lavezzi (Napoli). El nu crede ca argentinianul Carlos Tevez (Manchester City) va veni, insa presa italiana insista ca acesta va fi jucatorul formatiei Inter Milano.

Blanka este incerta pentru Mondiale

 
Sportiva croata Blanka Vlasic, campioana mondiala la saritura in inaltime, s-a accidentat la un picior, iar participarea sa la Campionatele Mondiale de la Daegu (Coreea de Sud), este incerta, a anuntat, ieri, site-ul oficial al atletei. "O ruptura partiala a muschiului semimembranos de la piciorul sting, cel de sprijin, a fost confirmata in aceasta dimineata de medic. Aceasta situatie face incerta participarea sportivei Blanka Vlasici la Campionatele Mondiale din Coreea", se arata intr-un comunicat. O decizia finala privind participarea la CM va fi anuntata vineri. CM de atletism vor avea loc in perioada 27 august - 4 septembrie.


Rapitorii au deschis gura


Familia jucatorului John Obi Mikel, de la Chelsea, a fost contactata, ieri, de doua ori, de rapitorii tatalui fotbalistului, care nu au cerut inca o suma pentru rascumparare, dar au mentionat ca Michael este retinut acum in Lagos. Primul telefon al rapitorilor i-a anuntat pe membrii familiei Obi ca Michael nu se mai afla in orasul Jos ci in Lagos. Al doilea telefon al lor i-a anuntat pe acestia unde se afla automobilul pe care Michael Obi il conducea vineri, cind a fost rapit.  Rapitorii nu au cerut inca o suma pentru rascumparare. Un prieten apropiat al familiei Obi, Babawo Muhamed, a mentionat ca automobilul lui Michael a fost gasit. "Da, i-au gasit masina si au vorbit cu familia, ceea ce e un pas inainte. Sa speram ca se vor reuni curind. Mikel a fost foarte afectat de evenimente, dar se tine tare", a spus el.


Koller a spus “pa”!


Atacantul Jan Koller, cel mai bun marcator al nationalei Cehiei, cu 55 de goluri in 91 de selectii, si-a incheiat cariera la 38 de ani, din motive de sanatate, a anuntat, miercuri, agentia ceha de presa CTK. Jan Koller, 2,02 metri, a evoluat, de-a lungul carierei, la formatiile Sparta Praga (Cehia), Borussia Dortmund, FC Nürnberg (in Germania), Lokeren, Anderlecht Bruxelles (in Belgia), AS Monaco (Franta) si Krilia Sovetov Samara (Rusia). Koller a cistigat titlul national in Cehia, cu Sparta Praga, in Germania, cu Borussia Dortmund, si in Belgia, cu Anderlecht. In 2000, el a semnat un contract cu formatia AS Cannes, din liga a treia franceza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.