Sport

Au fost stabiliti arbitrii primei etape

Dan Chiriac
16 aug 2011 1246 vizualizări
Federatia Romana de Fotbal a anuntat ieri brigazile care vor oficia la partidele din prima etapa a Ligii a treia la fotbal

Astfel, partida dintre FC Panciu si ACS Odorhei va fi condusa de o brigada din Braila formata din Andrei Rotaru, Marius Bratianu si Catalin Tincu. Observator a fost desemnat Horia Abrudan din Bacau. Tot vineri, de la orele 18.00, CSM Focsani va debuta in noul campionat, in deplasare, pe terenul formatiei Politehnica Galati. Meciul va fi arbitrat de Eduard Ionita, Sorin Paduraru, si Genin Menlivuap - toti din Constanta. Observator federal va fi Cornel Frentescu - Vaslui. De asemenea, trei arbitri din Focsani vor conduce partida dintre Conpet Ciresu si Comprest GIM Bucuresti ce va avea loc la Ianca, vineri, de la orele 18.00. Gica Mihai, Luci Sirbu si Ionut Paraschiv vor imparti dreptatea la partida ce va conta pentru prima etapa a Ligii a treia. Presedintele Comisiei Judetene de Arbitri Vrancea, Cristinel Rusu, a fost desemnat observator la meciul dintre ACS Stoicescu si Rapid Suceava. Intilnirea va fi condusa de o brigada bucuresteana si va avea loc pe stadionul sintetic “Cornel Negoescu” din Buzau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.