Sport

Blat intre militari?

Ziarul de Vrancea
16 aug 2011 743 vizualizări
Presa bulgara sustine ca se pune de un aranjament intre Steaua si TSKA Sofia, pentru ca ambele echipe sa obtina beneficii de la casele de pariuri din Asia * nu se specifica echipa care trebuie sa cistige

Editia online a cotidianului bulgar 7 Dni Sport a publicat un articol in care pune in discutie corectitudinea dublei manse din play-off-ul Ligii Europa, dintre Steaua si TSKA Sofia, mentionind ca o eventuala intelegere intre cele doua cluburi ar aduce beneficii ambelor echipe din pariuri. Conform sursei citate, o intelegere privind un rezultat dinainte stabilit ar aduce beneficii de pe urma pariurilor atit echipei calificate in grupele Ligii Europa, cit si celei care rateaza accederea in faza urmatoare a competitiei. Pe rezultatul meciului dintre Steaua si TSKA ar urma sa se parieze in special in Asia, mentioneaza 7sport.net, care precizeaza ca UEFA suspecteaza de aranjamente si monitorizeaza in special partidele din Estul Europei.
Afirmatia cotidianului bulgar se bazeaza pe spusele reprezentantului UEFA, Peter Limacher, care la sfirsitul anului 2009 a participat la o ancheta privind meciuri aranjate in cupele europene. "In acest moment sint investigate in principal cluburile din Europa de Est. Ele stiu ca nu vor ajunge prea departe in competitie si decid sa faca un profit", spunea Limacher. Totusi, ancheta UEFA de la sfirsitul lui 2009 a condus la arestarea a 17 persoane din tari vest-europene: Germania, Marea Britanie, Elvetia si Austria. Cotidianul bulgar mai are ca argumente privind o posibila intelegere intre cele doua echipe faptul ca TSKA Sofia se confrunta cu probleme financiare, precum si relatiile apropiate dintre fostul impresar Ioan Becali, varul finantatorului stelist Gigi Becali, si conducerea gruparii bulgare. Pe baza acestor relatii, fotbalistul Ianis Zicu, impresariat de Victor Becali, fratele lui Ioan Becali, a fost transferat de la Poli Timisoara de TSKA Sofia in pauza competitionala din aceasta vara. Echipa Steaua Bucuresti va intilni, la 18 si 25 august, formatia bulgara tSKA Sofia in play-off-ul Ligii Europa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.