Sport

Flavius Koczi a luat cea mai mare nota la sol

Ziarul de Vrancea
16 aug 2011 825 vizualizări
la Universiada de la Shenzen, gimnastul nostru a cistigat titlurile la sol si sarituri si s-a clasat al treilea la cal

Gimnastul Flavius Koczi a cistigat, ieri, trei medalii (doua de aur si una de bronz), iar Marius Berbecar a obtinut o clasare pe locul doi, in finalele pe aparate, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Shenzhen (China). Flavius Koczi a obtinut cea mai mare nota din finala de la sol, 15.450), fiind urmat pe podium de doi japonezi, Ryuzo Sejima si Shoichi Yamamoto Sportivul roman a obtinut medalia de aur si la sarituri, notat cu 16.237, devansindu-i pe canadianul Nathan Gafuik (16.112) si chinezul Chen Ran.  (16.075). Marius Berbecar s-a clasat pe locul patru (15.850), dar si-a luat revansa in finala la paralele, in care a obtinut medalia de argint (15.175), dupa reprezentantul gazdelor. In finala de la cal cu minere, Flavius Koczi a obtinut bronzul, cu nota 15.150, dupa australianul Prashant Sellathurai (15.700) si belgianul  Donna Truyens (15.175), in timp ce la inele, Cristian Bataga s-a clasat pe locul cinci (14.775). In ultima finala a zilei, Vlad Cotuna s-a clasat pe locul sase la bara fixa (14.825).
Cu o zi in urma, scrimera Bianca Pascu a cistigat medalia de argint la sabie,dupa ce a fost invinsa in finala de Olga Harlan (Ucraina), cu 9-15. In saisprezecimi, Pascu a dispus cu 15-13 de italianca Loreta Gulotta, in optimi a intrecut-o pe japoneza Maho Hamada, cu 15-10, in sferturi s-a impus cu 15-11 in fata chinezoaicei Li Fei, iar in semifinale a cistigat cu 15-12 la Au Yeung Wai Sum (Hong Kong). Mihaela Bulica s-a clasat pe locul 7, iar Elena Munteanu a terminat pe locul 14. Ieri, Violeta Dumitru a cistigat medalia de bronz la judo (48 kg). Ea
a invins-o in meciul decisiv pentru medalia de bronz pe Song Cha-ok (Coreea de Nord). In optimi, Violeta a trecut de Elmira Seifulgazina (Kazahstan), iar in sferturi a invins-o pe Yvonne Kraus (Germania), dupa care a cedat in semifinale in fata rusoaicei Kristina Rumianteva.  Aceste medalii se adauga primelor cistigate pentru delegatia Romaniei la Jocurile Mondiale Universitare, ambele de bronz, cucerite de echipa masculina de gimnastica (264.650 puncte) si judoka Valentin Radu (cat. 90 kg).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.