Sport

Dinu este optimist

Ziarul de Vrancea
15 aug 2011 692 vizualizări
Medicul Serban Bradisteanu a declarat ca evolutia starii de sanatate a lui Cornel Dinu este buna, administratorul delegat al FC Dinamo fiind "tonic, optimist", dupa operatia pe cord suferita vineri

Dupa operatia de by-pass, care a durat aproximativ sapte ore, medicul Serban Bradisteanu declara, vineri seara, ca interventia chirurgicala in cazul lui Cornel Dinu a fost intr-adevar dificila, asa cum se si astepta echipa medicala, insa interventia a decurs bine. Serban Bradisteanu mai spunea ca, in opinia sa, Cornel Dinu nu va mai avea nevoie de o alta interventie. Medicul preciza ca Dinu isi va putea relua activitatea normala dupa aceasta interventie.


Am scapat de Sakho?


Fundasul francez al formatiei Paris Saint-Germain, Mamadou Sakho, va fi indisponibil aproximativ trei saptaminidin cauza unei accidentari la ischiojambieri, el fiind incert pentru meciul Frantei cu Romania, din preliminariile Euro-2012. Conform L'Equipe, Sakho s-a accidentat la meciul pe care PSG l-a sustinut in compania formatiei Rennes si va lipsi la doua etape din Ligue 1 si la partidele din play-off-ul Ligii Europa. El este incert si la meciul Frantei cu Albania si Romania din preliminarile Euro-2012, scrie L'Equipe.

Cesc s-a intors acasa


Internationalul spaniol si capitan al formatiei Arsenal Londra, Cesc Fabregas, a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona, a anuntat, ieri, clubul catalan pe site-ul oficial. FC Barcelona a anuntat ca jucatorul "revine acasa", insa nu mentioneaza valoarea tranzactiei, estimata intre 36 si 40 de milioane de euro. In schimb, site-ul Barcelonei precizeaza ca  "contractul va fi protejat de o clauza de reziliere de 200 de milioane de euro, in cazul rupturii premature a acordului”. Fabregas, in virsta de 24 de ani, care a semnat contractul in prezenta presedintelui FC Barcelona, Sandro Rosell, revine la clubul pe care l-a parasit cind avea 16 ani, in 2003. Fabregas va purta la FC Barcelona tricoul cu numarul 4.


A murit un culturist


Vicecampionul european la culturism, Cristian Costescu, a murit intr-un accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni, el fiind acrosat de un autoturism Audi, in timp ce rula cu motocicleta pe Prelungirea Ghencea din Bucuresti, catre comuna Domnesti. Cristian Costescu, in virsta de 21 de ani, a cistigat, anul trecut, in Ucraina, medalia de bronz la categoria fitness masculin, la Campionatul European de Culturism si Fitness pentru juniori. Duminica noaptea, fostul practicant de kickboxing si membru al trupei Flamingo Boys, Cristian Costescu, mergea cu motocicleta pe Prelungirea Ghencea, el fiind lovit de un autoturism care si-a scimbat directia de mers. In impact sportivul a fost aruncat, iar motocicleta a fost distrusa. El a cazut cu capul de bordura si a murit, potrivit Politiei. Costescu avea casca de protectie. Soferul autoturismului Audi este cercetat pentru ucidere din culpa.

Spania, eliminata la Under 20


Reprezentativele Braziliei, Mexicului, Frantei si Portugaliei s-au calificat in semifinalele Campionatului Mondiale de fotbal Under-20, care se disputa in Columbia. Mexic a invins Columbia, scor 3-1, iar Portugalia a trecut de Argentina la loviturile de departajare, scor 5-4. Brazilia a invins Spania, scor 4-2 la loviturile de departajare, dupa ce scorul a fost egal, 2-2, iar un alt meci cu prelungiri a fost Franta - Nigeria, scor 3-2. Semifinalele vor avea loc, miine, dupa urmatorul program: Brazilia - Mexic si Franta - Portugalia.

Demisie respinsa


Vicepresedintele Federatiei Columbiene de Fotbal, Alvaro Gonzalez, a asigurat, duminica, la postul de radio Caracol, ca selectionerul Hernan "Bolillo" Gomez va fi mentinut in functie, desi si-a prezentat demisia, dupa ce a agresat o femeie. "Situatia lui Bolillo este decisa. Exista un consens general, conform caruia nu ii vom accepta demisia la reuniunea noastra urmatoare", a spus Gonzalez. El  a precizat ca trebuie sa fie asigurata continuitatea la conducerea tehnica a nationalei, in contextul in care pentru Columbia preliminariile Cupei Mondiale din 2014 vor incepe in 40 de zile. "Nu putem sa intrerupem un proces de doi ani din cauza unei probleme personale", a adaugat el. Vineri, Gomez a primit, intr-o scrisoare deschisa, sustinerea jucatorilor din reprezentativa Columbiei, precum si a stafului tehnic si a personalului medical al nationalei.


Sevcenko si-a rupt maxilarul


Atacantul Andrei Sevcenko va fi indisponibil mai multe saptamini dupa ce a suferit o fractura de maxilar la meciul pe care Dinamo Kiev l-a cistigat, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Arsenal Kiev, in campionatul Ucrainei. "Este prea devreme sa spunem cind va fi apt sa revina. Va merge in Anglia sau Italia pentru a vedea un specialist", a anuntat clubul Dinamo Kiev. Sevcenko, in virsta de 34 de ani, nu vrea sa forteze recuperarea deoarece vrea sa poata juca la Euro-2012, competitie organizata de Ucraina si Polonia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.